Foto:Slovenske Novice

Beživotno telo Emilije M. (27), koju je prema prvim informacijama istrage zadavio momak Lazar T. (20), pronađeno je u Partizanskoj ulici u Mariboru, u Sloveniji.

Telo Emilije M. sa vidljivim tragovima davljenja i višestrukim povredama glave pronađeno u subotu u stanu u Mariboru, a prema prvim informacijama iz istrage ubijena u četvrtak.

Foto:Slovenske Novice

Detalje tragedije juče je saopštio šef kriminalističke policije u Mariboru Darko Nerat, koji je naveo da je policija o zločinu saznala u subotu oko 14 sati.

„Spasioci su upućeni u stan u centru grada pošto je prijavljeno da se tamo nalazi povređena žena. Ubrzo je policija primila poziv od čoveka koji im je rekao da je u istom stanu i muškarac koji je naneo povrede toj ženi. Policija je po dolasku u stanu pronašla telo Emilije M. nakon čega je njen partner uhapšen. Policija je prikupljanjem informacija utvrdila da su osumnjičeni i žrtva imali tešku svađu u četvrtak 25. maja i da je osumnjičeni nekoliko puta udario žrtvu u glavu i potom je zadavio“, saopštio je šef kriminalističke policije.

Foto: Facebook

U subotu je osumnjičenog Lazara T. pozvala Emilijina majka koja je želela da zna da li joj je ćerka dobro. On joj je rekao da jeste ali da trenutno spava zbog čega ne može da joj da slušalicu. Majka je pozvala drugu ćerku koja je otišla u stan sa prijateljem. Pre toga su pozvali regionalni informativni centar, prenose Slovenske novice.

Foto:Slovenske Novice

Brat monstruozno ubijene devojke oprostio se na društvenim mrežama potresnim rečima.

„Emice moja, putuj sa anđelima! Voleću te seko zauvek, anđele moj, sunce moje lepo! Sve je moglo samo ne ovako da se završi“, napisao je potreseni mladić.

Kako smo ranije pisali, Lazar T. je od ranije poznat policiji. On je više puta je prekršajno procesuiran. 2021. godine, zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilja u porodici i povrede svoje majke. Njemu je 2022. godine suđeno za narušavanje javnog reda i mira jer je bez razloga udario turistkinju na ulici. Takođe je nekoliko puta procesuiran zbog proizvodnje droge i trgovine narkotika.

BONUS VIDEO: Kuća u Smederevu u kojoj se dogodilo ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare