Policija

Zoran K. (53) iz Vranja, koji je uhapšen je nakon što je vezao svoju partnerku Nadu S. (48) za krevet i sipao joj kiselinu u oči, od ranije je poznat po nasilničkom ponašanju. Komšije nesreće žene u Pančevu u razgovoru za Nova.rs ističu da o Nadi S. imaju samo reči hvale, te da su svi vidno uznemireni zbog svega što se desilo.

Slučaj nasilja nad Nadom S. uznemirio je javnost u Srbiji. Komšije ove žene i dalje ne mogu da veruju šta se dogodilo njihovoj komšinici. Ističu da je bila fina i da niko nema lošu reč za nju.

„Ovo je strašno što se desilo. Nada je fina žena, nikad niko nije imao sa njom neki sukob i slično, svi smo u šoku. Živi sa dve ćerke, koliko znam, same su njih tri, a ne znam ništa o ovome što se desilo. Svi smo uznemireni, Nada radi u lokalnoj radnji i svi imaju reči hvale“, kaže komšinica za Nova.rs.

Pročitajte još:

Portal Nova.rs obišao je i prodavnicu u kojoj je nesrećna žena radila, ali su radnici samo kratko potvrdili da su čuli za ceo slučaj.

Podsetimo, Nada S. primljena je u Očnu bolnicu u Pančevu u koju je sama došla. Ona je najpre, iz straha, ispričala da je sama sebi nanela povrede.

„Prvo je rekla da je u stanju nervnog rastrojstva sama sebi sipala sonu kiselinu u oči, ali je onda priznala da ju je Zoran pozvao u svoj stan pre dve nedelje i da je tada vezao za krevet. Vezao joj je ruke i noge, a onda joj je sipao sonu kiselinu u oči“, pisali su mediji.

Nesrećna žena je potom smogla hrabrosti i ispričala pravu istinu.

Nasilnik će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar