Foto:Nova S

Sadašnji ministar odbrane i bivši ministar policije Nebojša Stefanović, nekadašnji šef bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović, odgovorio je na optužbe koje je ona, u dvočasovnom intervjuu, iznela na njegov račun i uzvratio udarac video snimkom na kojem pominje razlog njenog odlaska iz MUP - letovanja s navijačem i pripadnikom kavačkog klana. Ko je čovek koji je koštao Dijanu Hrkalović funkcije?

Prepucavanje bivših bliskih saradnika Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović sve više liči na neku meksičku telenovelu o raskidu bivšeg emotivnog para gde obe strane iznose prljav veš na videlo. Iz epizode u epizodu pljušte optužbe, pa je u poslednjoj u kojoj je u glavnoj ulozi bio Nebojša Stefanović, pomenuo i letovanje Dijane Hrkalović u Izraelu, koje ju je, po njegovim rečima, koštalo funkcije.

Pročitajte još:

„U teleizijskoj emisiji u kojoj se obratila javnosti je rekla da je bila u Izraelu na odmoru, što jeste tačno ali nije do kraja tačno. Nije rekla ko joj se pridružio na tom letovanju, a radi se o jednom od pripadnika kavačkog klana i vođom navijača Partizana sa Karaburme i čovekom koji je sa njom tada bio u vrlo bliskim odnosima. Taj čovek joj se pridružio na letovanju o čemu postoji dovoljno dokaza, čak i svedoka i naravano iako ja u to vreme nisam imao bilo kakav podatak da je ona počinila neko krivično delo nisam mogao da dozvolim da takva osoba nastavi da radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova  i ona je nakon toga bila prinuđena da podnese ostavku u MUP-u i da iz MUP-a ode“, izjavio je Nebojša Stefanović.

Foto:printgacreen/Happy TV

Stefanović nije naveo ime tog čoveka sa Karaburme, ali spekuliše se o jednoj osobi.

Prema navodima koji obitavaju u navijačkom svetu, u pitanju je osoba koja odavno poznata policiji i važio je za istaknutog člana navijačke grupe „Alkatraz“. On je svojevremeno hapšen zbog pucnjave u beogradskom naselju Dorćol, još 2011. godine, kada je jedna osoba ranjena, a druga izudarana pištoljem po glavi. Mediji su svojevremeno pisali da je u pitanju svađa unutar iste ekipe koja se završila sukobom, a da je razlog navodno bio nesuglasice oko preprodaje narkotika.

Nebojša Stefanović Foto:Screenshot

On je navodno bio u vrlo dobrim odnosima sa Dijanom Hrkalović, a i kada je napustila policiju oni su nastavili da se viđaju i navodno su bili u emotivnoj vezi. Navodno su tada bivšu državnu sekretarku obezbeđivali upravo ljudi iz navijačkog miljea bliski tom čoveku.

Jedan od njih je uhapšen u februaru prošle godine, a policija ga je pronašla u „štek stanu“ u Beogradu gde se krio neko vreme. On je koristio automobile koje mu je navodno ustupiio upravo „vođa sa Karaburme“, a skupocena kola su potom oduzeta.

Policajci su pretresli i ta vozila i u jednom od njih je, kako su svojevremeno izveštavali mediji, pronađena medicinska dokumentacija Dijane Hrkalović koja je u to vreme imala ozbiljne zdravstvene probleme, pa se pretpostavlja da je uhapšeni momak bio ili deo obezbeđenja, ili vozač a da su nalazi zaboravljeni u automobilu.

BONUS VIDEO: Dijana Hrkalović dolazi u Specijalni sud

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare