Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Ministarstvo odbrane vojske srbije

Prepucavanje preko medija između Dijane Hrkalović i ministra Nebojše Stefanovića ne jenjava, a danas je bivša državna sekretarka MUP, tokom gostovanja na TV Happy, nastavila da iznosi niz optužbi na račun svog nekadašnjeg šefa. Između ostalog, dotakla se i njegovog jučerašnjeg obraćanja u kojem je rekao da je ona bila na odmoru u Izraelu sa pripadnikom kavačkog klana, i tom prilikom mu poručila da će njega da zaboli glava ako krene da priča o svojim ljubavnim vezama.

Govoreći o Dijani Hrkalović i optužbama koje je iznela, Stefanović kaže da je skoro sve što je rekla u svom televizijskom obraćanju laž. Delimična istina je, kako je kazao, da je bila na odmoru u Izraelu, a Stefanović dodaje da je sakrila da joj se na tom odmoru pridružio blizak prijatelj, član kavačkog klana i navijač Partizana sa Karaburme.

Hrkalović nije ostala imuna na tvrdnje svog bivšeg šefa, te je više puta, tokom današnjeg gostovanja ponovila kako bi ministar prvi trebalo da se zabrine ako počne da priča o svojim ljubavnim vezama.

„Ako će gospodin da izmišlja gluposti o mojim ljubavnim vezama umesto da priča o prisluškivanju predsednika bolje bi mu bilo da ćuti. Jer ako ja krenem da pričam o mojim pravim ljubavnim vezama, njemu prvom neće biti dobro“, izjavila je Hrkalović, ali nije jasno na šta je tačno aludirala.

Pročitajte još:

Bivšu državnu sekretarku MUP mediji su godinama unazad povezivali sa istaknutim funkcionerima i pripadnicima MUP, kao i da je bila sa njima u ljubavnim vezama. Režimski mediji su nakon njenog hapšenja objavljivali njene privatne fotografije u donjem vešu, koje je navodno slala ministru, a upravo zbog njih i naložila ubistvo advokata Miše Ognjanovića,

Ipak, Hrkalovićeva se odlučila da se obrati upravo tim medijima i započne svoju medijsku turu kako bi se odbranila od svih optužbi.

Nije jasno zbog čega je bivša državna sekretarka MUP istakla kako će upravo ministra zaboleti glava ako krene da priča o svojim ljubavnim vezama, a može se shvatiti kao i da aludira upravo na njihovu ljubavnu vezu.

Hrkalovićevoj se trenutno sudi zbog krivičnog dela trgovina uticajem. Podsetimo, Dijana Hrkalović tokom vikenda je u intervjuu za portal „Objektiv“ istakla da je Nebojša Stefanović štitio grupu Veljka Belivuka, te da se ona nalazi na optuženičkoj klupi nalazi zbog naređenja koja je dobijala od ministra. Ona je takođe istakla kako je Stefanović „namontirao“ Jovanjicu, kao i da je prisluškivao predsednika Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO: Nebojša Stefanović o optužbama Dijane Hrkalović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare