Ratka Jovanović nestala Foto:privatna arhiva društvene mreže

Ratka Jovanović iz mesta Progar nestala je krajem juna u Španiji, nakon što je otišla kod svog partnera, i od tada joj se izgubio svaki trag. Njen nestanak prijavljen je policiji, a portal Nova.rs otkriva sve detalje koji su poznati o nestanku Srpkinje u Malagi.

Nestanak Ratke Jovanović  nedeljama je pod budnim okom javnosti, a zasad nije pronađen nijedan trag koji bi objasnio šta joj se dogodilo i kako je moguće da je nema. Ratka je otišla kod dečka Nikole, koji je iz Beograda, a koji se u Malagi bavi nekretninama.

Pročitajte još:

Prema rečima prijatelja nestale devojke, ona je trebalo da ostane dva do tri meseca u Španiji, međutim, stvari su postale sumnjive nakon što je prestala da se javlja prijateljima i porodici.

Poslednji kontakt

Prema dosašnjim informacijama, Ratka se prijateljima javila 23. juna kada je stigla u Španiju. Sa druge strane, njena prijateljica Marica izjavila je ranije za medije da se sa Ratkom čula 30. juna poslednji put.

Ratka Jovanović nestala Foto:Privatna arhiva/Društvene mreže

Prema njenim rečima, drugoj drugarici Ratka se javila 1. jula, nakon čega nema ni traga, ni glasa od Srpkinje. Upravo 1. jula su se najbliži poslednji put čuli sa Ratkom.

Kada je bila na mreži?

Ratkina prijateljica Marica otkrila je i da je Ratka poslednji put bila aktivna na društvenim mrežama, odnosno Telegrafu, 16. jula. Ona je tada pokušavala da dobije odgovor na to što se ne javlja, ali je on izostao, odnosno nije joj odgovarala.

viber vajber klajn
Foto:EPA/RITCHIE B. TONGO

Kako je istakla, pokušala je da je dobije i na Vajberu sve do 27. jula.

Ipak, kada se događa zanimljiva situacija. Naime, sve do 27. jula Ratka je bila na Vajberu, a nakon ovog datuma, dolazi do promene.

Navodno, a kako je ispričala Marica, nakon 27. jula izlazilo je obaveštenje da Ratka više nije na Vajberu. Postavlja se pitanje da li je tada obrisan njen profil na pomenutoj mreži ili je nešto drugo u pitanju.

Dečko se nije oglašavao

Dečko nestale Marice, Nikola, nije se oglašavao dosad za medije povodom nestanka partnerke.

Pročitajte još:

O njemu zasad ima malo informacija.

„On je rođen u oktobru 1972. godine. Ovde ima oca koji je bivše vojno lice i sestru. Ja sam mu poslala poruku na Instagramu, ali mi nikad nije odgovorio“, rekla je ranije za medije Marica, prijateljica nestale devojke.

Ratka Jovanović nestala Foto:Privatna arhiva/Društvene mreže

Podsetimo, policija intenzivno traga za Ratkom Jovanović, a zasad nije jasno kako je moguće da joj se svaki trag izgubio.

Kako je naš portal ranije pisao, iz MUP Srbije potvrdili su za Nova.rs da je Ratka Jovanović poslednji put zabeležena u sistemu 22. juna ove godine kada je napustila zemlju i otišla u Mađarsku.

Rečeno nam je i da je njen nestanak prijavljen 16. juna u PU Beograd i da je otpočeta potraga.

VIDEO: Hapšenje osumnjičenog za prodaju droge u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare