Tokom gledanja snimaka na kojima se vidi trenutak kada je došlo do fizičkog kontakta između reditelja Dragana Bjelogrlića i Predraga Gage Antonijevića u hotelu "Ambasador" u Nišu, vidi se i kako Antonijević u ruci drži staklenu čašu. Sve vreme tokom incidenta u hotelu je bilo lice iz obezbeđenja koje je posmatralo dešavanja, ali nije reagovalo.

„Jako je bitno da se zna da je Dragan Bjelogrlić držao ruku Predraga Antonijevića u kojoj je bila čaša kako ga ne bi udario“, naveli su branioci okrivljenog Bjelogrlića.

Pročitajte još:

U nastavku suđenje pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu mogao se videti i snimak kada Antonijević i Bjelogrlić padaju, gde se Antonijevićeva ruka nalazi u blizini Bjelogrlićevog vrata.

„Kada su pali, Antonijević je levom rukom čupao Bjelogrlića, a desnom rukom koja je bila zatvorena ga je pet puta udario u glavu“, konstatovala je sudija.

Predrag Gaga Antonijević Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Na snimcima se moglo i videti i da je nakon incidenta Bjelogrlić otišao liftom u sobu, dok je situacija u lobiju hotela nastavila da se odvija normalnim tokom. U jednom trenutku Antonijević je platio četiri kutije u kojima je bila pica, a tek kasnije u hotel dolazi Hitna pomoć.

Podsećamo, Predrag Antonijević tvrdio je da ima teške telesne povrede.

Odbrana glumca Bjelogrlića ponovo je naglasils da među dokazima nedostaje snimak sa jedne od kamera koja je snimila Antonijevićev sto, za koji tvrde da je od krucijalne važnosti za utvrđivanje činjenice da li je Bjelogrlić Antonijevića udario otvorenom ili zatvorenom šakom.

Goran Draganić, Dragan Bjelogrlić i Jugoslav Tintor dolaze na suđenje Foto:Filip Krainčatnić/Nova.rs

Sledeće ročište je zakazano za 15. april za kada će biti pozvan i svedok Nebojša Ćetković.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar