Foto: Facebook

Zločin koji se dogodio u petak u leskovačkom selu Jarsenovo, kada je Saša I. (46) ubio vanbračnu suprugu Gordanu D.(56), potresao je javnost. Osumnjičeni je suprugu izbo nožem, a potom sam pozvao policiju i prijavio šta je uradio.

Stravičan zločin dogodio se oko 21 sat, dok su Saša i Gordana bili kod Zorana S., kojem je žrtva čistila i održavala kuću. U trenutku kad je vlasnik kuće otišao do toalete, osumnjičeni je iskoristio priliku i nožem nasrnuo na ženu.

Događaj je telefonom najpre policiji prijavio osumnjičeni, a potom i Zoran S, koji je izjavio da se u trenutku napada nalazio u kupatilu.

Pročitajte još:

Prema dosadašnjim saznanjima, nesrećna žena je i ranije trpela nasilje. Naime, ona je više puta prijavljivala nevenčanog supruga.

Poslednji put je bilo prošle godine, ali bi ona svaki put odustala.

Inače, zločin se dogodio u kući čoveka kod koga je ubijena Gordana povremeno čistila kuću i vodila računa o Zoranu, jer je bolestan čovek.

Prema rečima meštana sela, osumnjičeni Saša I. je poznao kao problematična osoba. Često je bio agresivan, a imao je problem i sa alkoholom.

BONUS VIDEO: Uviđaj na mestu gde se dogodilo ubistvo u noćnom klubu u Zagrebu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar