Foto: Facebook/Bokserski savez Srbije

U velikoj akciji BIA, SBPOK, I UKP kojom je zadat razoran udar kriminalnom Vračarskom klanu, uhapšen je i Vladan Miketić, predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda.

Velika akcija policije odigrala se u petak pošto su operativnim radom otkriveni planovi dela kavačkog klana, koji je predvodio blizak saradnik Veljka Belivuka Nikola Vušović zvani Džoni sa Vračara da izvrše brojna krivična dela uključujući i likvidaciju najviših državnih funkcionera.

Među uhapšenima je i Miketić, za koga su postojali podaci da je deo Kekine grupe, pišu Novosti.

Foto: Facebook/Bokserski savez Srbije

On je u avgustu 2021. godine izabran za predsednika Bokserskog kluba Crvena Zvezda.

„Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih se dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera“, rekao je tada Miketić.

Pročitajte još:

Podsetimo, u velikoj akciju srpskih službi i policije uhapšeni su i Luka Cerović, desna ruka Nikole Vuševića, Uroš Piperski, Vušovićev blizak saradnik, kao i Dario Đorđević Dester, za koga se sumnja da je organizovao likvidaciju Aleksandra Šarca i Dragana Ristića. U nastavku akcije uhapšeni su i bokser Marko C, poznat javnosti i kao nekadašnji učesnik „Zadruge“ i službenik Policijske stanice Novi Beograd, Nikola Đ.

Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

VIDEO: SBPOK – Hapšenje organizovane kriminalne grupe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar