Marko C. Foto: Printscreen/TvPink

Marko Cvetićanin, bokser koji je poznat javnosti i kao nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga" uhapšen je danas sa policajcem Nikolom Đ. zbog sumnje da su proveravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao "Vračarci".

Cvetićanin je, inače aktivni član „Levijatana“, bivši bokser koji je u žižu javnosti došao krajem 2019. godine kada je izboden na svom radnom mestu ispred jednog kluba u Savamali.

„Uboden sam više puta hladnim oružjem u kuk i u bubreg. Sva sreća nije opasno po život. Istina je da su članovi „Levijatana“ ugroženi. Ja se profesionalno bavim poslovima obezbeđenja, pa tako u sklopu Levijatana pratim Pavla. Definitivno moramo dići nivo bezbednosti na viši nivo, iako je ovo nešto što se desilo u gužvi i nisam ja meta verovatno, a ni Levijatan, ali svakako opreza nikad nije dovoljno“, rekao je za medije tada Cvetićanin.

Foto: Facebook/Marko Cvetićanin

U žižu javnog interesovanja ulazi kao statista u mnogim spotovima domaćih pevačica, pa je tako prvu zapaženu ulogu imao u spotu koji je snimala Tanja Savić.

Nakon što se proslavio, Cvetićanin je ušao u rijaliti Zadruga, međutim, tamo nije dugo izdržao, jer je odmah prvo veče diskvalifikovan jer je nasrnuo na tadašnjeg cimera Mirka Gavrića.

Marko C. Foto: Društvene mreže

On je bio i član grupe Levijatan pre nego što je ušao u rijaliti.

Pročitajte još:

Podsetimo, bokser poznat javnosti i kao nekadašnji učenik „Zadruge“ i službenik Policijske stanice Novi Beograd Nikola Đ. uhapšeni su zbog sumnje da su proveravali službeno vozilo MUP-a koje je preksinoć korišćeno u akciji hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe Nikole Vušovića, poznate kao „Vračarci“.

Sumnja se da je u toku akcije, Marko od Nikole Đ. zatražio da izvrši provere u Jedinstvenom informacionom sistemu MUP-a Srbije, za konkretno vozilo, koje je inače za policijsko službeno vozilo, a što je Nikola Đ. i učinio, i nakon provera dostavio podatke Marku C., a on ih prosledio trećem licu.

Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, gde će u roku od 48 sati biti privedeni na saslušanje.

VIDEO: Novi snimak hapšenja Vušovićeve grupe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar