Kuća sina ubice, Goran Džonić
Foto: Miljana Isailović/Nova.rs/Facebook/goran.dzonic

U dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca i njihova tela zapalio, policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet.

Misleći da će uspeti da zavara trag policiji, osumnjičeni Džonić je nakon zločina deo svog plena zakopao u dvorištu kuće svog sina, a jednim delom novca platio je dug i veruje se da ga je upravo taj postupak odao, čime je svetlo sumnje palo na njega.

Džonićev sin, koji inače živi u toj kući, pripadnik je Vojske Srbije i trenutno je na teretnu, a novac je pronađen u zabačenom delu placa.

Goran Džonić Foto/printscreen/faceboo/goran.dzonic

Džonić je inače penzionisani vatrogasac, a kobne noći je porodicu, koja se vraćala iz posete Goranovoj majci, presreo je najverovatnije na skuteru.

Na koji ih je način tačno naterao da sa njim pođu do atara ovog sela, gde su Đokići potom brutalno ubijeni hicima iz pištolja, a nakon toga njihova tela zapaljena, još se utvrđuje.

Podsećanja radi, osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić. Osumnjičeni Džonić inače ima dvoje dece i u svom kraju je važio za prekog čoveka.

Bonus video: Akcija policije u selu Moravac, potraga za ubicama porodice Đokić

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)