Foto: Nova.rs, Facebook

Sajima M. (21) iz Novog Pazara poginula je jutros oko 7.30 časova u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je upravljajući automobilom marke "polo" sletela s puta kod mesta Cvijetnje. U trenutku nesreće u kolima sa nastradalom devojkokm bio je i njen maloletni brat (14) koji je zadobio lake povrede. Meštani novopazarskog sela, odakle je devojka bila rodom, ne mogu da dođu do reči od tuge, a kako navode za Nova.rs, sumnjaju da je uzrok nesreće magla.

Prema saznanjima portala Nova.rs, do nesreće je došlo kada je devojka iz za sada nepoznatog razloga sletela s puta kolima, i prevrnula se.

„Sumnja se da je vozila brže nego što treba, ali i da su magla i rosa doprinele da dođe do ove nesreće. Očevici kažu da je prilikom kočenja prvo klizala po kolovozu, ali je izgubila kontrolu nad vozilom i prevrnula se pored puta. I devojka i njena maloletni brat su ispali iz kola, ali je ona preminula na licu mesta. Kako se priča, sumnja se da nisu koristili pojaseve“, navodi naš sagovornik.

Foto: Facebook

U kolima je pored nastradale devojke, na suvozačevom mestu, bio i njen maloletni brat koga je ona, navodno, vozila u školu.

„Kažu da je krenula na posao, a da je brata vozila u školu. Ima dvojicu braće i dve sestre. Njen brat je zadobio lake telesne povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru“, zaključuje naš sagovornik.

Pročitajte još:

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati u mestu Cvijetnje kod Novog Pazara, kada je devojka upravljajući „polom“ iz za sada nepoznatog razloga sletela s puta i prevrnula se.

BONUS VIDEO: Novopazarci blokadom puta traže poštovanje saobraćajnih pravila

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar