Foto:Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nikši i Kostadiu Terziću, sinovima Zvezdana Terzića, kao i vlasniku "Nane" Luki Kurtoviću, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su na Voždovcu pretukli Uroša Jankovića (38), fudbalskog menadžera, saznaje Nova.rs.

Kako je potvrđeno za naš portal, njima je određen pritvor kako ne bi uticali na svedoke.

Inače, sinovi Zvezdana Terzića, Nikša i Kostadin i vlasnik „Nane“ Luka Kurtović saslušani su danas u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da su na Voždovcu pre tri dana pretukli Uroša Jankovića.

Nakon saslušanja osumnjičenih, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo Drugom osnovnom sudu predlog za određivanje pritvora protiv sva tri osumnjičena i to za osumnjičenog N.T, osumnjičenog K.T i osumnjičenog L. K.

Sva tri osumnjičena su dala identičan iskaz – negirali su izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret, ali nisu zeleli dalje da iznose svoju odbranu.

Podsetimo, Terzići, od kojih je Nikša zaposlen u Bezbednosno informativnoj agenciji, terete se da su zajedno sa Kurtovićem istukli Uroša Jankovića.

Janković je odranije poznat kao saradnik bivšeg fudbalera Mateje Kežmana, a pre nekoliko godina hapšen je po nalogu belgijske policije zbog sumnje da je prao novac.

***

BONUS VIDEO: Zvezdan Terzić oslobođen optužbi za uzimanje novca od transfera fudbalera Ivanovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare