Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Za sada nepoznati počinilac u samo dva meseca uspeo je da izvrši više od deset teških krađa na teritoriji Grada Novog Pazara ali i Opštine Tutin i Sjenica.

Prema našim informacijama, poslednja teška krađa desila se u subotu veče u novopazarskom naselju Ćerimidžinica gde je prilikom ove krađe prema nezvaničnim informacijama ukradeno oko pola kilograma zlata u vrednosti od 20.000 evra i oko 7000 evra u novcu.

Iz izvora do kojih smo došli, očigledno je da se radi o licu koje vrlo vešto obija kuće iz kojih odnosi skupoceni nakit i novac do kojeg dođe prilikom krađe objekata u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici.

Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Građani Novog Pazara u strahu su od ovog lica obzirom da se krađe ponavljaju sve češće i da je poslednji slučaj koji se desio pre tri dana samo jedan od desetina krađa koje je ovo za sada nepoznato lice izvršilo u raznim naseljima u Novom Pazaru.

Pročitajte još:

Policija u ovom gradu radi sve, kako bi što pre razotkrili o kom licu se radi i kako bi lice bilo uhapšeno a i ujedno razotkrilo gde se nalazi imovina koja je ukradena iz porodičnih kuća u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici.

BONUS VIDEO: Velika akcija na Batrovcima: Zaplenjen kokain vredan milion evra

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar