Muškarac Đ. B. (43) iz Zemuna uhapšen je kada je kod njega pronađena veliku količina droge, dva pištolja i oko 1.300 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Novi Beograd, uhapsili su Đ. B. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija“, saopšteno je.

Pročitajte još:

Policija je pretresom stana osumnjičenog u Zemunu zaplenila oko 20 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana spakovane u 42 paketa, manju količinu tableta nalik na MDMA, kesu sa praškastom materijom za koju se sumnja da je amfetamin, kao i 20 špriceva sa tečnom materijom nalik na kanabisovo ulje i vagicu za precizno merenje.

Foto: MUP

Takođe, policija je pronašla i dva pištolja sa pripadajućim okvirima i devet metaka, kao i 1.000 evra i 40.000 dinara koji, kako se sumnja, potiču od prodaje narkotika.

Foto: MUP

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare