Foto: Facebook/ Biljana Bilja

Za Mitrovčaninom Aleksandrom Jovanovićem (18) kojem se svaki trag gubi 15. aprila i dalje se intezivno traga. Poslednji put viđen je u subotu, 15. aprila, kada je izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu, a roditelji strahuju jer se njegov nestanak poklapa sa prijavom da je nepoznati mladić skočio sa mosta u reku Savu u Sremskoj Mitrovici.

Majci Aleksandra Jovanovića pozlilo je nakon što je saznala da se pojavila vest da je izvučeno telo iz reke Save.

Majka nestalog Aleksandra, sinoć je, verovatno potrešena zbog vesti da je iz reke Save u Sremskoj Mitrovici izvučeno telo, završila u Hitnoj. U toku noći sremskomitrovačka Hitna pomoć stigla je na adresu Biljane gde se dešavala, kako nezvanično saznajemo prava drama. Majka je pronađena u lošem psihičkom stanju, dok je devojčica (8), ćerka Biljane bila uplakana i vidno potresena, piše Ozon.rs.

Porodica veruje da je čovek koji se bacio sa pešačkog mosta istog dana kada je nestao Aleksandar, to bio njihov sin i rođak.

Vreme izlaska iz kuće Aleksandra Jovanovića i eventualnog odlaska do mosta se poklapa sa vremenom kada očevici kažu da videli dečka kako skače i da je imao crnu jaknu i da je dozivao pomoć – rekla je ranije Biljana. Policiji je u isto vreme prijavljen nestanak još jednog lica.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestanku mladića može da se javi u najbližu policijsku stanicu.

Bonus video: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar