Foto: TANJUG/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Nestanak Ane Volš (39), Beograđanke koja godinama živi u Kohasetu u Masačusetsu, ne prestaje da intrigira javnost. Zasad nije poznato pod kojim se okolnostima Ani izgubio trag, a njen suprug Brajan (46), koji je uhapšen zbog ometanja istrage, ispričao je policajcima kako je izgledao trenutak kada je njegova supruga navodno napustila kuću u Kohasetu.

Nestanak Ane Volš prijavio je njen suprug 4. januara, kada su to učinile i kolege iz kolektiva u kome je radila Beograđanka.

Brajan je istražiteljima odmah ispričao šta se kobnog dana desilo. Bračni par je 31. decembra proslavljao Novu godinu, a u gostima im je bio prijatelj koji ih je napustio nešto posle 1 sat.

Ispričao je da ga je Ana tokom noći probudila, rekavši da mora da odleti u Vašington zbog hitne situacije koju ima na poslu.

Foto: Instagram

„Rekao je da ga je poljubila za rastanak oko 6 ili 7 sati ujutro i rekla mu da se vrati na spavanje“, navode američki mediji.

Brajan je istakao i da je to bio poslednji put kada je video suprugu.

Ono što je zasad izvesno jeste da Ana kobnog dana nije uzela prevoz do aerodroma, niti je ikad sela na let za Vašington. Štaviše, njen telefon je lociran dan kasnije, odnosno 2. januara, u krugu kuće u Kohasetu.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Upravo ove okolnosti bude sumnju, a oči istražitelja i javnosti fokusirane su na njenog supruga, zbog niza nelogičnosti u njegovim izjavama.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je javnost u Srbiji i Americi. Njen suprug Brajan uhapšen je ubrzo nakon prijave njenog nestanka, i to zbog ometanja istrage.

Ceo slučaj obavijen je velom misterije, počevši od činjenice da je Ana u mesecima pre nestanka odlučila da rasproda imovinu, do toga da je njen suprug Brajan optužen za prodaju falsifikovanih slika Endija Vorhola.

Pročitajte još:

On se zbog toga nalazio u kućnom pritvoru.

Prijatelji i rodbina porodice Volš u više navrata su za medije govorili o odnosima u porodici. Isticali su da ništa nije ukazivalo da Ana i Brajan imaju probleme, niti su postojali bilo kakvi znaci koji bi ukazali na ovakav epilog.

BONUS VIDEO: Okretnica autobusa na Karaburmi na kojoj je žena tragično izgubila život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare