Foto:facebook/privatna arhiva

Prijatelji Ane i Brajana Volša koji su od njih četiri godine iznajmljivali stan u Masačusetsu istakli su za američke medije da su nestanak Beograđanke i hapšenje njenog supruga otvorili brojna pitanja. Istakli su i da su u porodici Volš pre šest meseci počele da se dešavaju čudne stvari, te da je nestala Ana krenula da rasprodaje imovinu.

Silvasi, koji poznaju Volševe osam godina, rekli su da se poslednjih šest meseci nešto čudno dešavalo, te da je Ana žurila da se reši imovine, uključujući svoj auto i stan u kome porodica Silvas živi.

Pročitajte još:

„Prodali su ga 28. ili 29., neposredno pre nego što je nestala, za keš“, rekao je Majk Silva.

Majk Silva je ispričao za američke medije i sve o poruci koju je dobio od Brajana Volša, nakon Anininog nestanka. To je bio odgovor na tekst „Srećna nova godina“ 1. januara, koji je stigao dan kasnije, odnosno 2. januara. Brajan tom prilikom nije pominjao svoju ženu.

Foto: Privatna arhiva

„Srećna nova godina. Izvinite zbog kašnjenja. Izgubio sam telefon i moj sin ga je upravo pronašao“, rekao je Volš u poruci koju je Silva podelio sa NBC10 Boston.

Prijatelji Ane i Brajana su prokomentarisali i to što je Volš uhapšen zbog dovođenja policije u zabludu tokom istrage. On se izjasnio da nije kriv.

„To me tera na suze, jer to jednostavno nije normalno“, rekla je prijateljica porodice, Mandi Silva.

Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Ona je rekla da se ono što se javno zna o slučaju ne poklapa, i zamolila svog prijatelja Brajana da progovori.

„Gde je Ana? Brajane, ako nešto znaš, zašto ne pričaš?“, rekla je ona za NBC Boston.

BONUS VIDEO: Pala kriminalna grupa iz Sremske Mitrovice, zaplenjeno više od 100 kilograma droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar