ilustracija Foto:shutterstock; privatna arhiva

Brajan Volš optužen je za ubistvo nestale supruge Ane Volš u Kohasetu, a američki istražni organi izneli su šokantne detalje o celom slučaju. Sumnja se da je Brajan ubio suprugu u kući, a zatim je nekoliko dana držao njeno telo i planirao kako da ga se otarasi, što je otvorilo pitanje koje izaziva jezu - gde su za to vreme bila maloletna deca Volšovih?

Prema trenutnim informacijama, u danima nakon Aninog nestanka deca su bila sa Brajanom. On je čak i tokom ispitivanja policije o njegovom kretanju ispričao kako je vodio decu na sladoled i izlazio sa njima van kuće.

S obzirom na to da je Brajan ženu ubio u kući, a zatim bolesno istraživao kako se rešiti tela, pretpostavlja se da je telo žene neko vreme bilo u kući. U kući su za to vreme bila i deca, te se javnost pita da li su eventualnoi videli neke od monstruoznih scena njihovog oca.

Tužiteljka je detaljno predstavila vremenski sled događaja nakon 1. januara. Opisano je do detalja Brajanovo kretanje, kako su ga sigurnosne kamere snimile na više lokacija koje Brajan nije spomenuo u razgovoru sa policijom, opisujući kako je, između ostalog, usnimljen kako kupuje sredstva za čišćenje. Takođe, Brajan je pretraživao na internetu da li se ubica može osuditi, ukoliko se ne pronađe telo žrtve.

Foto: 7 News Boston

Volš je optužen za ubistvo supruge Ane Volš, Beograđanke čiji je nestanak prijavio 4. januara u policiji Kohaseta, predgrađa Bostona u kom je porodica privremeno živela.

Pročitajte još:

Tužiteljka je ponovila da su u kesama koje su pronađene u kontejnerima uočeni biološki tragovi Ane Volš.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i „teške“ cerade.

Istaknuto je da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa Anom.

Morbidna Gugl pretraga

Gugl pretraga Brajana Volša je samo potvrdila sumnje da je ubio svoju suprugu.

Optuženi je mahom pretraživao kako da se reši tela, ali i da li može da bude optužen ukoliko leš nikada ne bude pronađen.

„“Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?“, „Kako zaustaviti telo od raspadanja?“, „Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak?“, „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“, „Da li može da se utvrdi identitet tela ako se unište, smrskaju zubi?““, neke su fraze koje je pretraživao optuženi Volš.

Foto: 7 News Boston

On se tu nije zaustavio.

„“Kako možeš da naslediš nekoga ko je nestao?“, „Testera– najbolji alat za rasparčavanje?“, „Koja je stopa raspadanja tela u plastičnoj kesi?“, „Može li soda bikarbona učiniti da telo dobro miriše?““, još neke su od fraza koje je optuženi pretraživao u danima „nestanka“ njegove supruge.

Još jedan uznemirujući detalj je da je sve ovo pretraživao sa ajpeda svog sina. Ana i Brajan Volš imaju tri sina, starosti do šest godina.

O njima je brigu preuzeo Centar za socijalni rad, a o njihovoj budućnosti se još uvek ne zna mnogo.

Podsetimo, Beograđanka Ana Volš nestala je 1. januara u Kohasetu, gradiću u Masačusetsu gde je živela sa surpugom Brajanom i decom. Nakon niza sumnjivih tvrdnji Brajana, uhapšen je 8. januara za ometanje istrage, a zatim je 16. januara optužen za ubistvo supruge.

BONUS VIDEO: Prema trenutnim informacijama epilog nestanka Ane Volš je koban

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare