Foto:Greg Derr/The Patriot Ledger via AP; 7 News Boston ; shutterstock by Gil Cohen Magen;

Brajan Volš, koji je optužen za ubistvo supruge Ane Volš, nestale 1. januara u Kohasetu izveden je danas pred sud, gde mu je pročitana optužnica. Tužiteljka je pročitala detaljno kretanje Brajana nakon Aninog nestanka, šta je on pretraživao na internetu, kao i to da je pronađen DNK Ane Volš. Gugl pretraga je uznemirila javnost, jer sadrži uznemirujuće fraze poput toga kako ukloniti telo, ali i koji je alat najbolji za rasparčavanje.

Tokom čitanja optužnice, Brajan je sve vreme imao ozbiljan izraz lica. Ono što je posebno uznemirilo javnost jesu Gugl pretrage Brajana Volša.

Optuženi je mahom pretraživao kako da se reši tela, ali i da li može da bude optužen ukoliko leš nikada ne bude pronađen.

„“Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?“, „Kako zaustaviti telo od raspadanja?“, „Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak?“, „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“, „Da li može da se utvrdi identitet tela ako se unište, smrskaju zubi?““, neke su fraze koje je pretraživao optuženi Volš.

On se tu nije zaustavio.

„“Kako možeš da naslediš nekoga ko je nestao?“, „Testera– najbolji alat za rasparčavanje?“, „Koja je stopa raspadanja tela u plastičnoj kesi?“, „Može li soda bikarbona učiniti da telo dobro miriše?““, još neke su od fraza koje je optuženi pretraživao u danima „nestanka“ njegove supruge.

Pročitajte još:

Takođe, on je pretraživao i koja je država najbolja za razvesti se, pre nego što je Ana nestala.

Ovo su još neke fraze koje je pretraživao:

„10 načina da odložite mrtvo telo ako vam je zaista potrebno?“

„Kako baciti delove tela?“

„Koliko dugo traje DNK?“

„Kako očistiti krv sa drvenog poda?“

Još jedan uznemirujući detalj je da je sve ovo pretraživao sa ajpeda svog sina.

U sudnici su bile prisutne brojne medijske ekipe.

Između ostalog, tužiteljka je potvrdila da su u kontejneru pronađeni dokazi na kojima je DNK Ane Volš, kao i Brajana Volša.

Podsećanja radi, Brajan Volš je juče popodne optužen za ubistvo Ane Volš nakon što je policija pronašla niz dokaza. Ono što je do sada poznato jeste da je policija pronašla krvave tragove u podrumu kuće Volšovih, utvrđeno je da je lagao o svom kretnju u danima nakon nestanka, te da je baš tada kupio sredstva za čišćenje u iznosu od 450 dolara, ali i da je na Guglu pretraživao kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

BONUS VIDEO: Miloš Ž. Lazić: Mediji kod nas već presudili da je Brajan Volš ubio Anu