Ana Knežević Foto: Privatna arhiva

Širom Španije i glavnog grada Madrida objavljeni su plakati sa likom nestale Ane Knežević iz Sjedinjenih Američkih Država, koja je udata za Srbina Davida Knežević, a kojoj se trag izgubio početkom februara ove godine. Kako su podaci govore, apel o nestanku Ane videlo je više od 15 miliona ljudi, a i dalje nema saznanja o tome gde je ova žena.

Informaciju o apelima u javnost je izneo Hoakin Amils Bonet, predsednik španske volonterske organizacije za potragu za nestalim osobama, a koja se odmah uključila u potragu i pomaže nadležnima kako bi se pronašla nestala Ana.

Pročitajte još:

Istraga zasad nije dala rezultata, odnosno nema informacija o tome šta se dogodilo Ani, kao i gde se ona nalazi.

Ana Knežević (40) koja je misteriozno nestala u Madridu i kojoj se 2. februara gubi svaki trag Foto: Društvene mreže

Kako je naš portal već pisao, Sana Remo, prijateljica nestale žene, otkrila je javnosti informacije o celom slučaju i obavestila špansku policiju posle serije bizarnih poruka koje su joj stigle na telefon sa broja prijateljice o tome kako je pronašla divnu osobu, sa kojom će da ode u seosku kuću na dva sata od Madrida i da neko vreme neće biti signala na telefonu.

Bonet je ispričao za američke medije da je njegova organizacija u stalnoj komunikaciji sa rođacima i prijateljima nestale žene. On je istakao da se svi nadaju da će Ana biti pronađena živa i zdrava.

Španija, policija
Foto: EPA-EFE/RAQUEL MANZANARES

Inače, Ana Knežević preselila se u Španiju krajem prošle godine kada se rastala od svog muža Davida Kneževića, poreklom iz Beograda.

Njih dvoje su živeli na Floridi i držali su kompanije tehničke podrške, a zvanični razvod još uvek nije pokrenut zbog pitanja podele imovine.

Ana je poslednji put viđena u noći kada je nepoznata osoba sa kacigom na glavi obojila sigurnosne kamere na zgradi u luksuznom naselju u Madridu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar