.

Beživotna tela rođenih sestara Jelisavete (76) i Gordane (78) Đ., koja su pronađena u subotu oko 13.00 sati u Ulici Marka Pola u beogradskom naselju Bežanijska kosa, prema rečima komšija, nema ko da sahrani. Jelica G., žena koja je i prijavila sumnjiv nestanak komšinica, za naš portal je navela da ove žene nisu imale rođake.

Jelica Gligorijević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Ni bliže ni dalje. Mislim da će ih opština sahraniti, ali to ćemo znati nakon obdukcije. Još uvek smo u šoku nakon svega što se dogodilo, prosto nepojmljivo mi je da deset dana neko leži mrtav u stanu pored mog, a da ne govorim o činjenici da se ovde radi o ubistvima“, kratko je rekla naša sagovornica.

Sa druge strane, jedan od komšija vrlo oprezno izgovorio je da su svi stanari preplašeni.

„Imamo kamere na ulazu, nije tačno da ne rade. Takođe, ni u zgradu ne može da se uđe ukoliko neko ne otključa vrata. Znači, to može biti bilo ko, a ako je i njihove ključeve uzeo, može ući kad god. Policija je do juče čuvala stan, od jutros nema nikoga. Nije nam svejedno“, kaže ovaj komšija.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ubijene sestre, prema saznanjima portala Nova.rs, ukoliko se niko ne javi od bliskih rođaka, mogu biti sahranjen tek za mesec dana.

„Suprug ubijene Jelisavete sahranjen je na Novom Bežanijskom groblju, ali ako niko od rođaka ne kaže gde je i koja parcela ili ne objasni da su oni bili u zajednici, sestre će sahraniti opština. U najčešćem slučaju se to onda dešava na groblju Zbeg“, navodi naš izvor.

Pročitajte još:

Inače, kako su komšije ispričale u subotu, nakon što su sestre pronađene mrtve kada je policija obila vrata stana, inspektori su zatekli jezivu scenu.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi na podu, takođe sa jastukom na glavi. Sumnjamo da su ubijene iz koristoljublja jer su u novembru prodale porodičnu kuću, pa je taj neko znao da su imale veću sumu novca kod sebe“, zaključuje naš sagovornik.

BONUS VIDEO: Pronađena dva beživotna tela na Bežanijskoj kosi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar