.

Dan nakon što su u stanu na Bežanijskoj kosi pronađena tela sestara Jelisavete G. (76) i Gordane Đ. (78) sa jastucima preko njihovih glava, policija je i dalje na licu mesta, a među komšijama dve starice zavladali su strah i panika.

Tela Jelisavete G. (76) i Gordane Đ. (78) pronađena su juče, nakon što je njihova komšinica i prijateljica primetila da se ne javljaju već 10 dana. Prema dosada prikupljenim tragovima na licu mesta i na osnovu svih poznatih okolnosti, veruje se da je reč o dvostrukom ubistvu, a i policija je smrt dve vremenšne starice ocenila kao sumnjivu.

Foto: Sofija Bogosavljev/Nova.rs

Zbog toga, dan nakon što je u stanu zgrade na Bežanijskoj kosi zatečen horor, policija je i dalje na licu mesta i obezbeđuju njihov stan dok se obdukcijom ne utvrdi da li je reč o nasilnoj smrti. Pretpostavlja se da će se rezultati obdukcije znati u ponedeljak.

Do sada, sve okolnosti ukazuju na to da je reč o dvostrukom ubistvu, a komšije su ispričale da je jedan muškarac navodno viđen za Božić kako je išao u posetu Jelisaveti i Gordani. Nije poznato da li je policija utvrdila o kome je reč, kao ni prirodu njegove posete. Ipak, veruje se da će se i do toga doći tokom istrage, posebno jer je policija na licu mesta izuzela sve tragove koji bi mogli rasvetliti šta se događalo oko njihove zgrade proteklih dana, ko je ulazio i izlazio iz zgrade.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako smo ranije pisali, na licu mesta, osim što su tela nesrećnih starica zatečena sa jastucima preko glave, pronađena je i krv.

Foto: Sofija Bogosavljev/Nova.rs

Jelica Gligorijević, komšinica nesrećnih žena ispričala je da joj je bilo sumnjivo jer se ne javljaju duže vreme. Ispričala je ranije da je Jelisaveta do pre dve godine živela sa mužem u ovoj zgradi, a nakon što je preminuo, doselila se njena sestra.

Jelica Gligorijević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Poslednji put smo se čule 8. januara, a posle toga sam bezuspešno pokušavala da je dobijem“, kazala je Jelica.

Bonus video: Pronađena dva beživotna tela na Bežanijskoj kosi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar