Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Shutterstock

Vozač autobusa na liniji 31 mahnito izleće iz vozila u blizini Autokomande, kao furija se obrušava na jednog vozača automobila. Razlog nije bio neki saobraćajni prekršaj, ono što najčešće izaziva bes vozača. Ovog vozača GSP je isprovociralo nešto sasvim drugačije, nešto na šta bi svako od nas morao da odreaguje, a retko to čini.

„Video sam te, video sam da si bacio đubre kroz prozor. Izađi to da pokupiš“, besan je bio vozač autobusa. Glas vozača sivog automobila putnici u autobusu nisu mogli da čuju.

„Šta bi bilo kada bi svi tako kao ti bacali đubre, kako bi ti izgledalo“, vozač nije obuzdavao svoju ljutnju.

Reakciju vozača iz automobila nismo uspeli da čujemo, ali je reakcija putnika u autobusu, među kojima se zatekla i novinarka Nova.rs bila gromoglasna. Začuo se aplauz i ovacije upućene vozaču GSP-a.

„Bravo, majstore. Svaka čast“, orilo se iz autobusa 31.

Ova scena trajala je kraće od minuta, sve se izdešavalo jako brzo, prebrzo da bi se napravio dobar video zapis i svedočanstvo ovog događaja koji uliva nadu.

Sve se desilo u petak 21. oktobra, oko 20 časova, u blizini stanice Franše D Eperea. Utisak koji ostavljaju ovakve priče nagoveštava da ipak nije baš sve otišlo dođavola i da ima nade dok ima i ovakvih tihih heroja koji postaju glasni kad zatreba i kad mora da se reaguje.

Bonus video: Jeziva ispovest vozača GSP-a: Na silu me je terao direktor da isteram autobus u kome je poginulo dete u Prvomajskoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar