Policija i izvršitelji pokušavaju da isele sedamdesetogodišnju ženu iz stana u ulici Kneginje Ljubice u Beogradu. U zgradi je prisutan veći broj pripadnika policije, kao i advokati oštećene i druge strane. Reporter televizije Nova na licu mesta je razgovarao sa advokatima obe strane, koji imaju oprečne tvrdnje o ugovoru koji poseduje žena koja živi u pomenutom stanu.

Dok advokatica odbrane tvrdi da je ugovor o prodaji nepokretnosti falsifikovan, njen kolega stoji iza toga da dokumentacija o ugovoru žene koja na adresi stanuje nije nigde zaveden.

Advokatica odbrane ističe da Seniju Rakićević, koju danas pokušavaju da isele, zastupa u više postupaka.

„Sporno je zato što se pojavljuje se Slavica Kovačević, odnosno da budemo jasni ovde se ne uvodi u posed Slavica nego Nikola Kovačević – Slavica Kovačević fabrikuje ugovor o prodaji nepokretnosti, pa zatim i aneks, ona ide toliko daleko u falsifikatima da čak dostavlja sporazum o raskidu ugovora“, tvrdi advokatica odbrane.

Pročitajte još

Na pitanje reportera TV Nova od kada žena živi u ovom stanu, advokati su odgovorili da je ugovor od 2019. godine, ali advokat ističe da „kod javnog beležnika nema pravnog osnova prethodnog vlasnika za taj ugovor“.

„Iz arhiva imamo dokaz da takav ugovor nije sačinjen“, kaže advokat.

Međutim, advokat druge strane tvrdi da se protiv Aleksandre Rakićević, za koju nije objasnio u kakvom je odnosu sa Ksenijom koja je vlasnica stana, vodi više krivičnih postupaka zbog, kako kaže, istih ovih krivičnih dela.

„Dokumentacija na koju se koleginica (advokatica odbrane) poziva – ne postoji. Taj ugovor na osnovu kog je promentovan stan nije nigde zaveden, ne postoji broj“, ističe advokat.

BONUS VIDEO: Izvršitelji ponovo u akciji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar