Sunčica Ivanović Foto: N1

U poslednje vreme čini se da sve što se uradi u gradu Nišu traje najviše dve nedelje – ili kako bi narod rekao „drži bure vodu majstori dok odu“. Tako su prošle dve nedelje od završetka radova na Tvrđavskom mostu kada su se pojavile prve pukotine, a ni sa ulicama nije drugačija situacija.

Građani ovih dana svedoče bukvalnom poniranju Ulice Svetolika Rankovića. Još je strašnije to što je ulica nedavno obnovljena i što je za radove iz gradskog budžeta izdvojeno čak 22 miliona dinara. Rezultat „obnove“ ulice su još veće rupe, asfalt u talasima i ugrožavanje bezbednosti kako vozača, tako i pešaka.

Ovakve stvari, koje se sve učestalije događaju, odraz su nemara aktuelne vlasti u gradu, nestručnosti kadrova i, nažalost, uzaludnog rasipanja novca građana.

Sunčica Ivanović, potpredsednica stranke Zajedno za Srbiju ističe da su se propusti uvek javljali, ali da ono čega su danas svedoci građani Niša nije bilo nikada.

„Nestaju nam šume, kuće, ljudi, vazduh, a sada i ulice. Toliko bahatosti, bezakonja, nestručnosti, kriminala i krađe ne pamtimo da je bilo ni u jednoj vladavini neke stranke do sada. Ovo danas za vreme SNS-a je presedan“, kaže Sunčica Ivanović.

Ona dodaje da smo došli u sitaciju da živimo u strahu od svega, pa i od toga da nakon svake padavine doživimo svedočenje njihove „brižljive“ politike prema građanima, gde vidimo kako se urušava sve što su napravili, pa i njihova politika zasnovana na lažnim obećanjima.

„Evo dokaza za ‘dobro projektovanu i stručno urađenu ulicu’, a vi sami možete da presudite kolika je opasnost za građane. Ovo je pravi primer koliko smo svi mi, kao građani Niša, njima (ne)bitni. Otvorena građanska platforma Akcija i stranka Zajedno za Srbiju nude vam novu politiku koja vraća poverenje u politički proces i institucije. Takođe, nudimo vam rešenje za sve probleme u vašem gradu ili lokalnoj zajednici, kroz politiku direktnog građanskog odlučivanja o najznačajnijim projektima. Vreme je da nam se pridružite i da se oslobodimo svih stega. Do slobode Zajedno za Srbiju“, poručuje Sunčica Ivanović, potpredsednica stranke Zajedno za Srbiju.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar