Izvor: Twitter/@Pesic91/Printscreen

Samo nekoliko nedelja nakon što su putari završili rekonstrukciju Ulice Svetolika Rankovića u Nišu, na kolovozu te ulice pojavile su se brojne pukotine i izbočine.

Veliki broj Nišlija od juče deli fotografije ulice na kojima se vidi duboka i više metara duga krivudava pukotina posred jedne kolovozne trake, kao i izbočine na drugoj kolovoznoj traci.

Građani u komentarima ispod fotografija ocenjuju da su stanovnici tog dela Niša „uzalud čitavog leta gutali prašinu dok su putari radili“, ali ima i podsmešljivih „da su Turci bolje gradili ulice nego domaća preduzeća“ ili da se „problem lako može rešiti postavljanjem crvenog tepiha preko asfalta“.

Vozači su putem društvenih mreža upozoreni da zaobilaze Ulicu Svetolika Rankovića jer „tone kao Atlantida“.

Žitelji te ulice kazali su za agenciju Beta da je i pre rekonstrukcije kolovoz izgledao slično, a pitaju se kako je moguće da asfalt uništi prva jača kiša ukoliko su radovi koštali 22 miliona dinara.

Direktor niške Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović je pre početka radova u toj ulici rekao za lokalne medije da je to preduzeće dobilo „napismeno“ od niškog vodovoda potvrdu da su regulisali vodovod i kanalizaciju.

Prema njegovim rečima, problem u Ulici Svetolika Rankovića predstavlja pucanje cevi i spiranje zemljišta ispod asfalta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare