Srbima obećan hotel s 3 zvezdice u raju Mediterana, a zatekli ovaj užas VIDEO

Društvo 27. jul 202214:46 > 14:58
Podeli:

Kada je ćerka našeg čitaoca, koji je želeo da ostane anoniman, zajedno sa svojih pet drugarica krenula u tursko letovalište u Kušadasiju, očekivala je da će tamo provesti studentski odmor iz snova. Ipak, da je košmar u pitanju, ispostavilo se vrlo brzo. Po dolasku u hotel zatekle su ih scene kao iz horor filma. Iz turističke agencije "Go2" tvrde da su upoznati da svim problemima i da su u najkraćem roku radili na rešenju istih.

Nakon puta autobusom koji uobičajeno traje oko 20 sati, studenti su stigli u hotel „Nesclass“ koji ima 3 zvezdice. Putnici su u Kušadasi stigli u organizaciji agencije „Go2“.

Pri ulasku u sobe, već je bilo primetno da nešto nije u redu.

„Jedna soba je bila recimo u redu, ali je klima smrdela. Vrata od terase nisu mogla da se otvore, a staklo na vratima je zalepljeno selotejpom“. počinje priču naš sagovornik.

Dodaje da su ostale sobe bile u katastrofalnom stanju.

"Druge sobe su bile još gore. U kupatilu nema prozora, kablovi vire na sve strane...zidovi kriminogeni", ističe sagovrnik Nove.

Navodi da su kao "po trnju" prošli studenti na šestom spratu hotela, jer su bili prinuđeni da do jedne od  soba dolaze kroz prozor.

"Ono što je definitivno prepunilo čašu je nestanak vode i struje popodne, a kad je voda došla bila je crna. Jutros takođe nema vode", kaže zabrinuti otac.

PROČITAJTE JOŠ

Problem je nastao i kada je reč o restoranima, jer ih u hotelu nije bilo, a u arnažmanu koji su uplatili, stajalo je "noćenje sa doručkom".

"Kao roditelji kontaktirali smo agenciju , pisali pritužbe i evo jutros se javio direktor i obećao da će ih premestiti u drugi smeštaj. Ovo je važno da se naglasi zbog korektnosti", kaže naš sagovornik.

Foto:Privatna arhiva

Dodaje i da je ono što se moglo videti na sajtu "nebo i zemlja", u odnosu na ono što je njegovu ćerku i njene drugarice dočekalo u Turskoj.

Agencija "Go2" predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih agencija, koju uglavnom koriste mladi, preteženo, studenti.

Agencija tvrdi: Učinjena nam je velika šteta, svi problemi su rešeni

Boris Katić, osnivač i direktor agencije "GO2" navodi da su informacije o problemima imali još sinoć i da su sve vreme preduzimali neophodne korake.

"Činjenica je da u hotelu 'Nesclass' u jednom trenutku nije bilo vode, a kada je voda došla - potekla je crna. Mi inače sve zakupe radimo preko lokalne turističke agencije, i kontaktirali smo ih odmah, kako bismo saznali detalje. Stigao je odgovor u kom se navodi da je prekid dotoka vode izazvao veliki požar, a crna boja se javila kao posledica taloga, takođe od požara. To je trajalo samo nekoliko sati", naveo je Katić.

Foto:Privatna arhiva

Dodaje i da se dešavaju situacije u kojima hoteli dodeli sobu koja nije prethodno planirana.

"Mi zbog medijskih spekulacija prolazimo kroz pakao, koji je po mom mišljenju potpuno neopravdan i sada se trudimo da što pre rešimo probleme. Studenti iz ukupno šest soba premešteni su u drugi hotel, a još studenata iz ukupno dve sobe čeka da vidi drugi hotel, kako bi doneli odluku da li žele premeštaj", navodi Katić.

Direktor agencije "Go2" istile da su prethodnih dana bili meta neverovatnih napada, u kojima su bile izložene potpune laži i da njihov pravni tim već radi na tužbama.

Soba u koju može da se uđe "kroz prozor" nije u ponudi koju je dala turistička agencija, dodao je Katić.

BONUS VIDEO: Ko ima pravo na vaučere za letovanje u Srbiji i šta je potrebno od potvrda?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram