Foto: SSP

Podzemni prolaz kroz koji će i ove godine prolaziti učenici srednje Politehničke škole (Zmaj) je bez svetla i potpuno nebezbedan za decu. Zbog ovoga Stranka slobode i pravde traži od nadležnih da preduzmu adekvatne mere.

„Situacija je postala noćna mora za sve one koji prolaze kroz ovaj prolaz“, ocenjuje Nedeljko Škorić, član Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Zemunu.

Kako navodi Škorić, dok se deca suočavaju s očiglednim rizikom, lokalna opštinska vlast već nekoliko godina, kako je istakao, ignoriše opasnost s kojom se suočavaju mladi sugrađani.

„Pitanje koje se nameće jeste da li je potrebno da se desi nešto ozbiljno kako bi odgovorni konačno reagovali? Da li zbog dece ova SNS zemunska vlast može da odstupi od motoa ‘neće se desiti’, jer je u Beogradu evidentna erupcija nasilja“, ocenio je Škorić.

Zemunski SSP je apelovao na opštinsku vlast da „ne čeka katastrofu da bi se konačno preduzele adekvatne mere“.

Foto: SSP

„Tražimo da se hitno postavi osvetljenje podzemnog prolaza kao i da komunalna milicija redovno patrolira pored prolaza. Deca zaslužuju siguran put do škole, a roditelji mirnu svakodnevicu znajući da su njihova deca zaštićena“, poručio je Nedeljko Škorić iz zemunskog SSP-a.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar