Dubravka Đedović Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović reagovala je na tekst „Ako nemate za parizer nosite Luj Viton“, objavljen na portalu Danasa.

Reakciju prenosimo u celosti:

„Budući da u vašem tekstu navodite kako “istorija ne beleži da sam odgovorila” odakle mi torba, kaiš ili nešto slično, istine a i novinarskog kodeksa radi, da vas podsetim na svoj odgovor pošto očigledno niste obratili pažnju na isti, slučajno ili namerno, na vama je.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, već sam govorila da volim modu, pratim njen razvoj, mogli bi se reći da mi je to hobi. Kada kažem modu ne mislim samo na garderobu već i na nameštaj, arhitekturu. Imam nekoliko odevnih komada koje želim da ostavim i svojoj ćerki, a koje će nositi i ona. Tu “famoznu” torbu koju opozicija maliciozno spominje jer nema ništa drugo da mi spočita, kupila sam dok sam radila u Luksemburgu i ona je bila u skladu sa mojim primanjima i funkcijama koje sam obavljala.

Upravo sam zbog tih funkcija i dobila poziv da uđem u Vladu RS i pomognem državi. Mislim da je mnogo bolje da u politiku ulaze ljudi koji su ostvareni i koji su od svog priznatog rada stvorili svoj kapital i to jeste model razvijenih zemalja, ali eto i u tom slučaju će vas kritikovati i zbog toga što ste pošteno radili. Svakako ste na meti kritike i to je tako u politici. Bilo koji novinar koji se raspita o mojoj karijeri, gde sam radila do pre 11 meseci i na kojim pozicijama sam bila, ne bi dovodio u pitanje odakle mi neki deo garderobe ili nešto drugo“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare