Foto:Promo

Nova godina - nova ja. Koliko li sam samo puta ponovila ovo sebi nedugo nakon što bi splasnula euforija nakon Nove godine.

Kada ponovo na kalendaru vidite da je 1. januar, novi početak deluje kao prava stvar za vas. Vreme je da se ispravi barem ona jedna pogrešna odluka ili da se nastavi/počne sa usavršavanjem.

Ovo smo svi već pokušali…

Neki promene odluče da naprave čitanjem knjiga iz popularne psihologije, druge reše da je vreme da se skine ono malo viška sa kukova koje uvek pokvari sve kada se poslednji put pogledaju u haljini pre odlaska na žurku.

Istina je da teretana više nije ona originalna novogodišnja odluka. U trenutku kada zbog pandemije koronavirusa imamo često limitirano kretanje, a i kada se najavljuju 24-časovne kovid propusnice treba pronaći pravi način da se uradi nešto za sebe.

Nije nikakva tajna da je teško uskladiti nekoliko odlazaka iz kuće istog dana, a kada na to pokušavamo da naviknemo sebe odjednom sve postaje pravi pakao.

Koje su nove opcije?

Ipak, pojavila se mogućnost kako mogu da izbegnem sve zdravstvene rizike i uz šolju vina sa cimetom (ili čaja) savladavam stvari koje ranije nisu bile dostupne mnogima.

U Srbiji se tek sada pojavljuje prava šansa da se preko interneta unaprede sopstvene kvalifikacije i sposobnosti. Onlajn ponude su sada spremne da pomognu dodatno obrazovanje, a izbor nikada nije bio veći. Da sve bude utoliko bolje specijalna akcija traje do kraja septembra sledeće godine za sve koji poseduju Visa karticu (da, dobro ste pročitali), pa mogu da se oprobam u više stvari. Barem zbog dve bih odlučila da jedan izlazak po minusu iz kuće zamenim otkrivanjem onoga što bi sutra moglo da mi promeni život iz korena.

Foto:Promo

Novogodišnja odluka koja menja život

I dok novogodišnje rasprodaje insistiraju na tome da je najbolje kupiti još jednu košulju, mušemu ili novogodišnji ukras, nema bolje stvari nego investirati u samog sebe.

U trenutku kada je engleski jezik postao uobičajena veština, gotovo bazična, neophodno je praviti dodatne iskorake u odnosu na ostale.

U slučaju da mislite da je pravi trenutak da unapredite ovu svoju veštinu uz Visa karticu imate dodatni popust od 10 odsto. Dovoljno je samo reći da ćete sa British Council sertifikatom sasvim sigurno svoje ime često videti na vrhu gomile pogodnih kandidata.

Od kada je počela pandemija koronavirusa konkurencija je oštrija nego ikada jer nijedna firma ne želi da napravi grešku u izboru novih ljudi.

Sa druge strane, ni pojedinci ne mogu da priušte sebi previše lutanja i previše grešaka.

Foto:Promo

Potpunu revoluciju u onlajn kurservima predstavljala je pojava EdX platforme koju su osnovali MIT i Univerzitet Harvard 2021. godine. Ovo je idealna prilika da dođete do diplome, ali i proširite svoje znanje na bilo kom nivou. Do septembra 2022. godine ćete imati dodatnih 15 odsto popusta uz Visa kartice sa promo kodom VISA15, a nema sumnje da bi bilo lepo da u vašoj kancelariji stoji jedan sertifikat koji dodeljuju možda i dva najprestižnija centra znanja na planeti.

Mislite da je pravi trenutak da promenite karijeru? Dosadilo vam je da vas propuštaju u različitim izborima i da vam onako jetko procede „Kontaktiraćemo vas“, iako znate da je to samo standarna ljubaznost…

Rešenje je pred vama. Udemy je platforma za onlajn učenje, a posvećenošću možete promeniti svoj život iz korena. Tako sam se odlučila da iskoristim posebnu ponudu da savladam Javaskript za čak 50 dolara manje nego što bih to inače platila. Nema prijatelja iz ovog sveta koji mi nije poručio „Donela si najbolju moguću odluku“. Čak 25 odsto smanjena cena uz Visa kartice čini da bih istovremeno mogla da uzmem i onu šubaru koju sam planirala od kada me je prvi put ugledala iz izloga prodavnice.

Foto:Promo

Jedan prijatelj me je pitao kako da postane bolji šef (čuo je da se svašta priča o njemu na pauzama). Odmah mi se upalila lampica, pa je počeo sa kratkim kursom od osam nedelja na platformi „GetSmarter 2U“. Svoje greške je gotovo odmah uvideo i korigovao. Pogodite koga su kolege upravo pozvale u kafanu sa njima za doček Nove godine?

Neverovatna baza kurseva koji traju od šest do osam nedelja na platformi GetSmarter 2U je sada na dodatnom popustu od 15 odsto samo uz Visa kartice i promo kod 2UESGSVISA15, kao što je to popularno reči u ovo doba sveznanja „Pametnom dosta“.

I firma u kojoj radim je prepoznala kvalitet ovakvih onlajn kurseva, pa je moj tim postao deo edukativne platforme Coursera for Teams. Nas ima sedmoro, ali može i do 125 ljudi da bude prijavljeno za ovaj vid učenja. Vrhunske svetske kompanije, ali i najpoznatiji univerziteti izradili su specijalne programe nakon koga se dobijaju specijalni sertifikati. Uz Visa Business karticu imate i 10 odsto popusta.

Foto:Promo

Više informacija o kursevima koji mogu da vam zauvek izmene život pročitajte ovde.

Spremi se 2022. godino, bićeš najbolja u mom životu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar