Er Srbija ponovo leti ka Rimu, od 28. maja letovi ka Milanu

Biznis 30. apr. 202112:24 > 12:25
Podeli:
Avion Er Srbija
Avion Er Srbije Foto:BETAPHOTO/Air Serbia/Dusan Atlagic

Er Srbija je danas, 30. aprila, letom JU 0530 iz Beograda ka Rimu u 07.10 časova, započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji, saopštio je nacionalni avio-prevoznik. Letovi između srpske i italijanske prestonice, kako se navodi, obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom.

Nacionalna avio-kompanija će 28. maja, u 18.15 časova, ponovo uspostaviti redovnu vazdušnu liniju i ka Milanu, nakon čega će se letovi na ovoj ruti obavljati dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, navodi se u saopštenju.

Povezane vesti:

Planirano je, ističe se, da se od 13. juna uspostavi i treći nedeljni let ka obe destinacije u Italiji, koji bi se obavljao nedeljom.

“Raduje nas što ponovo uspostavljamo vazdušnu vezu sa Italijom i dodajemo još jednu destinaciju u našu postojeću mrežu, osim najavljenog Rima. Imajući u vidu da je pandemija i dalje u toku, obnavljanje ovih ruta se može smatrati velikim uspehom. Italija za nas predstavlja izuzetno važno tržište i cilj nam je da obezbedimo kontinuiranu i snažnu povezanost između Beograda i Italije, kao i drugih destinacija u mreži Er Srbije”, kazao je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Er Srbija je direktne letove između Beograda i destinacija u Italiji obustavila u martu 2020. godine usled situacije izazvane globalnom pandemijom korona virusa. Linije su obnovljene iste godine u julu, ali i ponovo obustavljene dve nedelje kasnije zbog pogoršane epidemiološke situacije u Evropi.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar