Generali dynamic life PR
Generali dynamic life PR

Zamisli da se jednog jutra probudiš, ustaneš, kreneš u nabavku, a na kasi te prodavac pita: „Hoćete li da prebacite nešto u Vaš fond za životno osiguranje?“ Sve što treba da kažeš je: „Da!“ i na taj način oblikuješ svoje osiguranje radeći ono što voliš – Šoping!

U Generaliju, verujemo da osiguranje treba da se prilagodi tvom životnom stilu, a ne obrnuto. Zato smo predstavili životno osiguranje koje prati tvoj ritam, revolucionarni koncept koji ti omogućava da izgradiš svoje životno pokriće dok kupuješ.

Kako to funkcioniše?

Jednostavno je – svaki put kada kupuješ, ne puniš samo svoju korpu proizvodima, već ispunjavaš i svoje osiguranje pogodnostima. Što više kupuješ, to više poboljšavaš svoju zaštitu. Od životnih namirnica do goriva, tvoje svakodnevne kupovine pretvaraju se u sveobuhvatniju sigurnosnu mrežu za tebe i tvoje najmilije.

Uz Generali Dynamic Life osiguranje, tvoji izbori su važniji nego ikad. Bilo da nadograđuješ svoju garderobu, opremaš dom ili puniš frižider, svaka kupovina doprinosi jačanju tvog osiguranja. To je zaštita koja se razvija sa tvojim životom, prateći ritam tvojih svakodnevnih potreba.

Ovo nije samo politika jedne velike osiguravajuće kuće – ovo je poboljšanje životnog stila. Prošlo je vreme bezličnih paketa osiguranja. Generali Dynamic Life osiguranje daje tvojoj svakodnevnoj rutini dodatnu svrhu. Dok kupuješ, ne stičeš samo imovinu – već gradiš utvrđenu budućnost za sebe i svoju porodicu.

Prihvati slobodu da zaštitiš ono što je najvažnije, sve dok se prepustaš aktivnostima koje voliš. Tvoj život je dinamičan, a sada je to postalo i tvoje osiguranje.

Poseti našu web stranicu i istraži sve benefite najdinamičnijeg životnog osiguranja koje prati tvoj ritam.

Iskusi moć dinamičnog životnog osiguranja – jer život se kreće, pa tako i tvoje životno osiguranje.