Foto: Twitter/Printscreen

Na ovako nešto svet definitivno nije navikao i čini se da ne bi ni trebalo.

Žestoku polemiku širom sveta izazvao je snimak Češke teniske senzacije Sare Bejlek nakon pobede na jednom turniru i proslave koja je usledila.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon što se plasirala u glavni žreb US Opena, usledilo je slavlje koje je mnoge ostavilo zgroženima.

Sari je među prvima čestitao otac, koji ju je u nekoliko navrata dodirivao rukom po zadnjici, a potom i poljubio u usta. Ovakva scena je odmah privukla mnogo pažnje u svetu.

Proširila se internetom i društvenim mrežama i usledile su žestoke reakcije zbog toga kako su se poneli i Sara, ali i Jaroslav Bejlek i trener Jakub Kahun.

Posle neprijatnog pozdrava sa ocem, mlada zvezda je prišla Kahunu, drugom muškarcu sa snimka koji ju je takođe nekoliko puta potapšao po zadnjici. Snimak je, očekivano, podigao veliku prašinu i izazvao burne komentare.

„Ona ima samo 16 godina, ovo je užasno“, „Videli ste video sa Sarom Bejlek i još jednom se potvrdilo da su najgori perverznjaci moralisti”, „Ovo je više nego neprikladno, kako je snimak odmicao, postajalo je sve gore i gore“, „Sramota, odvratno“, bili su samo neki od komentara na snimak.

Na kraju se oglasila i sama Sara koja je probala da objasni o čemu se radilo, nakon što je šteta već bila naneta i načinjena.

„Pogledala sam snimak i to je bila spontana reakcija celog tima. Radovali smo se. Možda nekima deluje neprijatno ili se ne osećaju komforno s time, ali smo već pričali o tome i neće se više ponavljati. Otac mi je otac i uvek će biti. A trenera znam od osme godine i tapše me, masira me. U Češkoj se niko ne bi ni osvrnuo na to, ali pošto se desilo u Americi, svi komentarišu. Kao što sam rekla, neće se više ponavljati“, rekla je Sara.

Ona danas ima 17 godina i zauzima 129. mesto na WTA listi. Neke od poslednjih mečeva odigrala je pre mesec dana kada je pobedila Saru Erani, slavnu igračicu iz Italije, ali je dva meča kasnije u četvrtfinalu Florijanopolisa u Brazilu poražena od Renate Zarazue.

BONUS VIDEO: Novak Đoković opet u sukobu sa publikom! I opet diriguje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar