Rafael Nadal stan
Foto: Screenshot Instagram Rafael Nadal

Rafael Nadal je najpopularniji teniser današnjice, samo ga na Instagramu prati 21,2 miliona ljudi, pretpostavlja se da je u karijeri zaradio preko 500 miliona dolara, ali je sačuvao tu ostrvrsku stranu ličnosti i ostao privržen porodici i relativno skroman.

Relativno skroman navodimo zbog toga što mu je životna želja bila da kupi jahtu, pa se njom i počastio nedavno i tokom oporavka je krstario Mediteranom na njoj.

Ipak, kada pogledate njegov stan nikada ne biste mogli da pretpostavite da je to čovek koji je zaradio više od pola milijarde dolara.

PROČITAJTE JOŠ

Španac je još jednom, kao i tokom Svetskog prvenstva u Kataru, objavio fotografiju iz porodičnog doma i kako podržava Španiju protiv Hrvatske. Nadal je i ovog puta, kao ambasador jedne marke piva, odlučio da mu upravo to bude na stolu, ali i ovog puta bezalkoholno.

I dok je većina samo prešla preko ove fotografije primetivši da Nadal gleda utakmicu i nastavila da „skroluje“ u Srbiji se rasplamsala prava polemika oko toga gde to živi Nadal. Jedan komentar je sakupio više od 336 hiljada pregleda.

Brat Nadal zaradio 500 miliona u karijeri, a gajba mu izgleda kao da je digao kredit i kupio 45 kvadrata u Mirijevu III“, napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Očekivano, malo je trebalo da se sve rasplamsa u komentarima.

„Čovek živi u porodičnoj kući ceo život. Nije ljakse kao većina Srba sa parama“, bio je jedan od komentara, a ispod njega fotografija najnovije luksuzne kuće Nadala.

Zatim je bilo tu i drugih komentara.

„Mogao je i TV da stavi u aspirator iznad šporeta.“

„One dve vazne iznad TV su moj kraj.“

„To je zato što nije snob sa Balkana.“

„Ostavite Mirijevo na miru tamo žive ljudi koji su pošteno zaradili svoj dinar, što se ne može reći za tebe.“

„Što je toalet papir u kaminu?“

BONUS VIDEO Nadal pozdravlja navijače u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare