Foto: AP Photo/Marta Lavandier

Grigor Dimitrov nastavio je da blista i nakon pobede nad Karlosom Alkarazom srušio je i Aleksandera Zvereva u polufinalu mastersa u Majamiju 2:1 (6:4, 6:7, 6:4).

Prvi put se bugarski teniser od 2018. godine vraito u Top 10, a u finalu će igrati portiv Janika Sinera.

Bio je emotivan nakon trijumfa i vidi se koliko mu znači ovaj uspeh.

PROČITAJTE JOŠ

„Šta god da kažem, to nije dovoljno. Za mene… Ja se borim svoje bitke. Trčim svoju trku. Sve to dolazi s radom koji svi zajedno uložimo kao tim. Ja sam na veoma različitom putu u svom životu i karijeri. Mnogo je urađeno. Mnogo posla. Mnogo svega što je tome prethodilo. Zato ne želim previše da se vraćam unazad. Nema razloga za to“, rekao je Dimitrov, pa dodao:

„Nastavio sam da verujem. Nastavio sam da napredujem. Nastavio sam da imam veru u sebe. Kad nisam dovoljno verovao u sebe, ceo tim oko mene me konstantno gurao u pravom smeru. Imala sam vrlo dobru disciplinu. Moja porodica je bila uz mene. Svi bliski prijatelji… Sve je ljubav na krajudana. Ovo je samo šlag na torti“, rekao je Dimitrov.

Bugarin je osvojio jednu masters titulu u karijeri (Sinsinati 2017. godine), dok je prethodne godine igrao finale Pariza gde ga je pobedio Novak Đoković.

BONUS VIDEO Novak oduševio i Bila Gejtsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar