Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u Ohajo gde će igrati masters u Sinsinatiju.

On od naredne nedelje treba da se nađe na terenu pošto preskače prvo kolo turnira u Sinsinatiju, a tu nije mogao da igra dve godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao nevakcinisani stranac nije imao pravo da ode u Sjedinjene Države zbog čega je propustio čitavu američku turneju i početkom ove godine dok odluka tamošnjih vlasti nije promenjena.

Sinsinati mu je usputna stanica do Njujorka gde će probati da osvoji svoju četvrtu grend slem titulu, a 24. ukupno i posle dana pripreme u Crnoj Gori, javio se upravo iz Ohaja.

Podelio je tri fotografije odande i na jednoj se vidi koliko je dobro raspoložen i nasmejan, na drugoj je sa svojim timom, a na trećoj sa navijačima.

Sve to je dobar znak pred turnir na kom će Novak probati da se zagreje za US open. Novak je uz fotke postavio i nekoliko emodžija kojima pokazuje koliko mu je nedostajalo da se nađe na tom mestu gde je dva puta uzimao trofej.

Prvi rival u Sinsinatiju biće mu pobednik meča Tomasa Ečeverija i Alehandra Davidovič Fokine, nekoliko nedelja nakon što je u finalu Vimbldona poražen u pet setova od Karlosa Alkaraza.

Foto: Twitter / Djokernole

BONUS VIDEO Odavde je krenulo po zlu u finalu Vimbldona: Novak je mogao da vodi sa 2:0

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar