Foto: Nova.rs

Novak Đoković i Karlos Alkaraza u nedelju će drugu godinu uzastupno igrati za titulu na Vimbldonu.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Kako to obično praksa nalaže obojica tenisera su zakazala treninge na dan meča kako bi se zagrejali i što bolje pripremili za odlučujući okršaj.

Za razliku od prethodnih dana kada su trenirali na terenima namenjenim za trening, ovoga puta odluka je pala da se trenira na terenima na kojima se inače igraju mečevi.

PROČITAJTE JOŠ

Obojica su spremni zakazali na terenu broj 14 koji je najbliži Centralnom terenu, ali je potom došlo do promene i Đoković je prebačen na obližnji teren broj 16.

Prvi je na teren tako izašao Alkaraz koji je preduhitrio srpskog tenisera sa terminim za trenig, pa je i to moćd abio razlog promene terena kako se ne bi sudarali i gubili vreme.

Foto: Nova.rs

Španca je dočekalo sunčano vreme i mnogobrojna publika koja ga je burno Pozdravila Kada se pojavio na terenu na tribinama je bilo i nekoliko navijača sa španskim zastavama i obeležjima koji su burno reagovali na pojavu svog idola.

Alkaraz je sa svojim uobičajenim sparing partnerom krenuo sesiju razmene loptica, a vežbao je i servis, voleje i riterne.

Foto: Nova.rs

Vrlo brzo nakon početka je prišao i svom treneru Huanu karlosu Fereru da prodiskutuju o nekim detaljima kako bi se korigovale eventualne greške.

Nije forsirao Karlitos kao što to i nije praksa pre mečeva, a posle njega će na zagrevanjei Đoković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar