Poznati komentator dotakao se "procene" predsednika Srbije sa nedavnih protesta.

U danima kada Srbija tuguje zbog dva masakra koja su potresla našu zemlju, Novak Đoković je u petak počeo učešće na Mastersu u Rimu na putu ka odbrani titule.

Pročitajte još

Prva prepreka mu je bio Argentinac Tomaš Martin Ečeveri koga je srpski igrač savladao u dva seta sa 7:6 (5) i 6:2.

Na tribinama je tokom tog meča bilo bučno, publika je pozdravila svog šampiona Đokovića, a komentator Nebojša Višković rekao je da uprkos podršci, na tribinama „Foro Italika“ sigurno nije bilo 9 hiljada ljudi.

„Dobro, ovde nema više od 9 hiljada ljudi, ovde ih nema sigurno. Ali biće ih. Biće ih jako jako mnogo. Svakim danom sve više“, prokomentarisao je Višković.

Time je na zanimljiv način odgovorio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji se pre nekoliko dana bavio prebrojavanjem građana na protestu „Srbija protiv nasilja“.

„Kažu da ispred Skupštine nije bilo ni 6 hiljada, a u šetnji maksimalnih devet“, rekao je Vučić na Hepiju, dok su procene opozicije bile da se okupilo oko 50 hiljada duša.

Višković je i tokom drugog seta na sličan način ukazao na to da će više od 9 hiljada ljudi na „Foro Italiku“ biti kada se na terenu nađe italijanski igrač Fabio Fonjini.

Građani su protestovali zbog dve pucnjave koje su se trećeg i četvrtog maja desile u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i u okolini Mladenovca. Trinaestogodišnji K. K. je u školi na Vračaru ubio osmoro vršnjaka i čuvara škole, ranivši usput više osoba, dok je dan kasnije Uroš B. (21) u okolini Mladenovca iz automatske puške ubio osmoro ljudi.

BONUS VIDEO Đokovićeva poruka na kameri za decu stradalu u „Ribnikaru“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare