Batine ostavile teške traume.

Javnost je potresao slučaj Dalibora Petrovića, dugogodišnjeg navijača crno-belih koji je brutalno pretučen 13. oktobra u prostorijama fudbalskog kluba Partizana od strane obezbeđenja Miloša Vazure.

Dalibor Petrović koji je odrastao u domu za nezbrinutu decu je čitav život proveo prateći mečeve Partizana, a već nekoliko godina ima ugovor sa fudbalskim klubom oko prodaje kokica na stadionu.

I taj dan kada su crno-beli igrali meč sa Kelnom je kao i pred svaku utakmicu otišao po akreditacije kako bi on i njegovi ljudi mogli da rade svoj posao kada ga je pretuklo obezbeđenje Miloša Vazure, direktora fudbalskog kluba Partizan.

Dalibora Petrovića je od njegove 12 godine podigao legendarni odbojkađ Željko Tanasković koji je zajedno sa Ostojom Mijailovićem preuzeo funkciju u Sportskom društvu što je verovatno i bio razlog prebijanja Dalibora Petrovića.

Na konfereciji koju su Petrović i Tanasković sazvali izneti su svi detalji slučaja, a nakon što je prvi čovek odbojkaškog kluba Željko Tanasković ispričao detalje, medijima je pušten snimak nemilog događaja.

Dalibor je u jednom trenutku slušajući počeo da plače i da se hvata za glavu, a onda je Tanasković prekinuo emitovanje i uputio izvinjenje Dalibor zbog proživljavanja traume.

Kako je to izgledalo pogledajte na početku snimka.

BONUS VIDEO  Navijača Partizana dovoze na urgentni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar