Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Potresna ispovest pretučenog navijača Partizana

Skandali u vezi sa Fudbalskim klubom Partizan prethodnih meseci se nižu kao na traci, a prethodne nedelje u prostorijama tima iz Humske pretučen je Dalibor Petrović, dugogodišnji navijač i prodavac kokica na stadionu.

PROČITAJTE JOŠ:

Dalibor je od posledica povreda završio u Urgentnom centru, gde je proveo šest sati. U razgovoru za Nova.rs Petrović je otkrio detalje sukoba i fizičkog napada, a u trenucima kada je osetio da mu se sprema nešto loše reagovao je na pravi način. Uspeo je da izvadi telefon, upali audio snimanje, pa je sada posao nadležnim organima olakšan kako bi ovaj slučaj dobio konačni epilog.

„Imam potpisan ugovor sa Fudbalskim klubom Partizan, što se tiče prodavanja kokica na stadionu. Otišao sam do komesara za bezbednost Živka Šljukića na prvom spratu kako bih uzeo propusnice za sebe i svoje radnike. On mi je rekao da sačekam da ode da pita Miloša Vazuru da li mogu i dalje da prodajem kokice. Rekao sam da nema problema i da ću sačekati. Bio sam na prvom spartu u hodniku, čekao sam Šljukića da dođe sa odgovorom, ali se on vratio i rekao malo da sačekam. Ja sam čekao u hodniku, a za to vreme je izašao Blagojević (bivši sekretar prim.aut) i pitao me šta ćeš ovde? Ja sam rekao da čekam Šljukića za karte“, počeo je priču Dalibor.

Šljukić je, prema njegovim rečima, u svemu ovome imao bitnu ulogu, iako on nije bio uključen u fizički napad.

„U to vreme izlazi Šljukić i pokazuje mu očima da krenu. Meni je to odmah bilo sumnjivo i znao sam da mi se nešto loše piše. Te sekunde sam izvadio moj telefon, uključio sam snimanje razgovora i stavio sam telefon u džep“.

PROČITAJTE JOŠ:

Privatno obezbeđenje Miloša Vazura je poprilično brzo reagovalo.

„Nije prošlo dva minuta od tada, privatno obezbeđenje koje čuva Vazuru je došlo. Uhvatili su me za gušu i vukli me i tukli. Ubacili su me u kancelariju i tamo su me mlatili. Bio sam tamo pet-šest minuta, a onda sam izašao ispred stadiona kada su me pustili. Vređali su me i psovali majku, kao i Ostoji Mijailoviću. Sišao sam dole do izlaza, na stepenicama me je uhvatila nesvestica i pao sam. Izašli su ljudi, dali su mi vode, pozvali Hitnu pomoć, koja je zvala policiju. Bio sam do pola 10 uveče u bolnici“.

Fizičke posledice jesu bile vidne, ali Dalibor ima i traume nakon svih neprijatnih scena.

„I dalje sam pod stresom, ne mogu da spavam, uplašen sam. Najbolnije mi je što ne mogu da spavam. Trauma. Znojim se, ne mogu da zatvorim oči. Celu noć nisam mogao da zaspim i plašim se“.

Sada je sve u rukama policije, istraga je u toku, a Dalibor se nada da će pravda pobediti, a krivci dobiti odgovarajuću kaznu.

BONUS VIDEO Navijača Partizana dovoze na Urgentni