Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Vaterpolo klub Partizan davi se u hladnoj vodi u bazenu i dugovima koji su zvanično oko 6,5 miliona evra.

Ipak, dve uprave, na čijim čelima su Tatijana Rakas i Aleksandar Šoštar, ne žele da sazovu novu Skupštinu kluba i tako se konačno ustupe mesto legendama crno-belih, koji su u više navrata izrazili spremnost da spasu da najtrofejniji srpski klub ne potone na dno.

PROČITAJTE JOŠ

„Postoje opstrukcija i razni interesi, a jedini interes nas potpisnika tog saopštenja je da klub za početak preživi i počne da se diže sa dna. Lično, sportski, kao neko ko je kao prvotimac proveo devet godina u Partizanu, za mene nijedna uprava nije prava, niti validna, niti klub renomea Partizana zaslužuje takve ljude koji su pokazali po ko zna koji put da su njima najvažniji položaji, mesto u klubu, a da ih klub ih ne zanima“, direktan je u izjavi za „Newmax Adria“ bio Slobodan Soro, jedan od bivših igrača crno-belih spremnih da pomogfnu Partizanu.

Uz njih su i roditelji dece koja treniraju, kao i treneri kojima je zbog podrške bivšim asovima zabranjen pristup bazenima na Banjici.

PROČITAJTE JOŠ Partizan se davi, legende suprotstavljene, rešenja nema

„Legende Partizana imaju podršku roditelja, a roditelji su jako fažan faktor u situaciji kada su sami glavni finansijeri. Nama se (uprave) samo obraćaju kada treba da se plati“, kaže Blagoje Bodiroga iz Saveta roditelja VK Partizan.

Soro je dodao da očekuje da će se situacija što pre rešiti, odnosno da će biti zakazana Skupština na kojoj će Partizan dobiti novo rukovodstvo, samo u jednom cilju „da bi klub preživeo i vratio se na staze stare slave i da u bazenima ponovo plivaju veliki šampioni i veliki ljudi“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar