Antiseks kreveti na Olimpijskim igrama u Parizu
Foto: Instagram Screenshot sofireinoso

Kada su prozvani antiseks krevetima ubrzo su postali jedna od najglasnijih tema Olimpijskih igara, a sada na njih reaguju sportisti koji pristužu u Pariz.

Singl kreveti koji su napravljeni od kartona i koji mogu da izdrže do 200 kilograma sa lošim dušecima već izazivaju nezadovoljstvo takmičara.

PROČITAJTE JOŠ

Već se nekoliko njih oglasilo na društvenim mrežama, a ti snimci su vrlo brzo postali veoma deljeni.

„Evo kako je prošla noć na kartonskom krevetu“, bio je samo jedan od mnogih opisa.

Australijanke su posebno gnevne na krevete, posle teniserki oglasila se i Tajli Kirns, australijska vaterpolistkinja.

„Zapravo je tvrd kao kamen. Navodno ih je moguće okrenuti na mekšu stranu, ali čini se kako su već bili okrenuti na tu stranu“, mnogi su od komentara.

Tanke jastučnice i loši prekrivači su napravljeni sa ciljem da lakše budu reciklirani. Ipak, sve ovo ne uliva previše zadovoljstva sportistima kojima je samo bitno da se dobro odmore između dva nastupa.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Reinoso (@sofireinoso)

Prozvani su antiseks krevetima jer su preslabi da bi izdržali bilo kakav ljubavni odnos, a napravljeni su od kartona. Uz to su svi kreveti singl.

Igrađeno je 18.000 kreveta od 2,1 metra i nosivosti do 200 kilograma. Svaki krevet ima i tri jastuka, a svaki takmičar može da bira poseban jastuk prema težini. Dušeci su napravljeni od polietilena, a posle Igara će biti iskorišćeni u proizvodnji plastike.

Detaljnije o krevetima, ali i izjavama koje su „naterale“ organizatore da ih naprave možete naći u ovoj kratkoj istoriji.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar