Ostoja Mijailović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nova era u Partizanu.

Novo rukovodstvo na čelu sa Ostojom Mijailovićem koje je nedavno izabrano posle izbora koje su pokušali da osujete, održalo je i prvu sednicu na kojoj su donete neke važne odluke.

PROČITAJTE JOŠ

Željko Tanasković imenovan je za novog generalnog sekretara Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, saopšteno je posle sednice Upravnog odbora ovog Društva.

„U utorak, 20. septembra je održana prva sednica novog UO JSD Partizan. Sednica je održana u proširenom sastavu, uz prisustvo predstavnika velikog broja klubova koji čine crno-belu porodicu kao i komisija sa posebnim zaduženjima. Jednoglasnim odlukama, usvojen je plan daljih formalnih koraka novog rukovodstva, kao i imenovanje komisije za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i radnicima unutar crno-bele porodice, odnosno komisija za organizaciju proslave rođendana JSD Partizan koja će biti održana u kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hajat, četvrtog oktobra od 20 časova“, navodi se u saopštenju.

Tanasković jei formalno preuzeo funkciju generalnog sekretara JSD Partizan.

„Novi generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković je i formalno preuzeo funkciju prvog operativca Društva i predsednika organizacione komisije za proslavu 77. rođendana crno-bele porodice. Komisijom za dodelu nagrada najuspešnijim članovima JSD Partizan predsedava Ðorđe Višacki“, zaključuje se u saopštenju JSD Partizan.

BONUS VIDEO Od Saleta Đorđevića niko nije uspeo, setio se toga i Skariolo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar