Alabama pucnjava Foto:REUTERS/Cheney Orr

Tuga.

Masovna pucnjava u Alabami odnela je četiri mlada života, a među žrtvama se našao i jedan mladi sportista, Filstavijus Daudel.

PROČITAJTE JOŠ...

Ovaj mladić prva je identifikovana žrtva pucnjave koja se dogodila na jednoj rođendanskoj proslavi. Navodno, u jednom momentu došlo je svađe u plesnom studiju u kom je Daudelova sestra proslavljala rođendan, a zasad nepoznati napadač je otvorio vatru i ubio četiri osobe, dok je još najmanje 20 lica povređeno.

Nakon informacije da je mladi Filstavijus Daudel među poginulima, od njega su se oprostili brojni poznanici, ali i ljubitelji sporta, s obzirom na to da je ovaj mladić bio supertalentovani atleta i momak koji je briljirao na više polja.

Igrao je košarku, bio je jedan od najboljih atletičara u Alabami, ali je prevashodno briljirao na terenu za američki fudbal. Kao hvatač srednje škole Dejdevil pomogao je ovoj školi da ostvari neke sjajne rezultate, što mu je donelo poziv od strane Džeksonvil univerziteta.

Daudel je predstavljao jednog od najvećih talenata u američkom sportu, bio je proglašavan i za najboljeg mladog igrača u državi, ali je karijera ovog mladića prekinuta na krajnje tragičan način gotovo pre nego što je i počela.

BONUS VIDEO Ronaldo iznerviran, Stojković bacao opremu u publiku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar