Foto: Screenshot Instagram kaylasimmmons

Mogla je da ima bogatu odbojkašku karijeru, ali je izabrala drugi put i nije joj žao

Bivša američka odbojkašica Kajla Simons odlučila je da žrtvuje sportsku karijeru zbog provokativnih fotografija koje nije želela da obriše sa društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ:

Kajla se uspešno takmičila za Univerzitet Maršal u NCAA ligi, najjačoj studenstkoj ligi u SAD, a pored toga mnogo je volela da se slika i često u prvi plan ističe svoje grudi.

Upravo to joj je zamreila uprava koledža, što je Kajla sama priznala u jednom intervjuu za „Njujork Post.“

„Insistirali su da su fotografije koje objavljujem neprikladne. Zahtevali su da izbrišem svoj nalog na društvenim mrežama“, rekla je Kajla i dodala:

„Incident na koledžu me je naučio nekim vrednim lekcijama. Oduzeto mi je pravo da se bavim omiljenim sportom. Tada sam shvatila da ne treba dozviliti da drugi ljudi utiču na to kako treba da se osećaš“.

Kajla je inače sportske gene nasledila od oca i dede, koji su bili profesionalni igrači bejzbola. Pored sporta, ona se odlično pokazala na studijama novinarstva, a radi i kao model kako bi zaradila za putovanja po svetu.

Sada je postala uspešan bikini model, a nedavno se snimala i slikala za Plejboj, a snimak kod aviona podelila je na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO Ivana Vuleta – devojka koja je vratila nadu u srpsku atletiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar