Tyson Fury
Tyson Fury Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tajson Fjuri je na spektakularan način savladao Dionte Vajldera i odbranio pojas svetskog prvaka, a odlučio je da to proslavi na glamurozan način.

PROČITAJTE JOŠ

„Izaći ću, popiti nekoliko pića, neću razmišljati o boksu. Zadnji put sam odmah legao u krevet. A ovo večeras je bila zaslužena pobeda i želim da je proslavim“, rekao je Fjuri posle meča.

Samo tri sata nakon pobede, Fjuri je sa ženom, bratom i prijateljima otišao u izlazak u Las Vegas u raskošni Hakasan klub i napravio šampionsku žurku.

U velikim količinama je ispijao votku vrednu 1.000 evra i povremeno je mešao sa pivom, a društvo je počastio šampanjcem „Ace of Spades rose“ u bocama od tri litre od kojih svaka košta tri hiljade dolara, a procenjuje se da ih je popijeno šest.

Foto: Instagram/gypsyking101

Bio je glavna zvezda večeri, pa su vlasnici kluba sredili poznatog poznatog DJ-a Stiva Aokija koji je zabavljao brojno društvo do tri ujutro.

U jednom trenutku je za Fjurija DJ pustio pesmu „We are the champions“ i onda je krenuo haos jer se bokser skinuo i krenuo da grli sve oko sebe.

Posle prospavane noći, nastavili su žurku sutradan na bazenu, pa je Fjuri tako organizovao nezaboravan provod.

Foto: Instagram/Steve Aoki

 

BONUS VIDEO Dejan Savić i Ivica Tucak nasmejaće vas do suza kao nikad pre

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare