Foto: Belfis

Beograd će ovog novembra ponovo biti evropska prestonica fitnesa. Petu godinu uzastopno, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, 25. i 26. novembra u Atletskoj dvorani biće održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja – BELFIS.

Na tri hiljade kvadratnih metara izložbenog prostora predstaviće se više od 50 izlagača iz Srbije i inostranstva koji će prezentovati novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije, zdrave ishrane. Ulaznice su već u prodaji i po prvi put se mogu se kupiti širom Srbije na svim prodajnim mestima Tickets-a, kao i onlajn putem njihovog sajta.

PROČITAJTE JOŠ

“Očekujemo više od 10 hiljada posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom dva dana trajanja sajma osete i dožive svu pozitivnu energiju koju sa sobom nosi BELFIS”, kaže Miloš Bunić iz Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije i dodaje:

“Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 40 radionica, stručnih predavanja i dešavanja u sedam različitih zona. Planirana su takmičenja, revije, testiranja, poligoni za funkcionalni trening, radionice kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova. Na glavnoj bini okupiće se i najeminentniji domaći i inostrani prezenteri iz sveta fitnesa. Sa ponosom mogu da najavim da će gost ovogodišnjeg BELFIS-a biti evropska zumba atrakcija Didem Zejbek iz Turske, kao i Vida Macura Maglica iz Slovenije sa programom kardio kros-boksing“, objasnio je Bunić istakavši da je osnovna ideja za organizaciju ovakve manifestacije popularizacija vežbanje i fizičke aktivnosti među svim starosnim grupama kao najefikasnijeg modela prevencije od nezaraznih bolesti što je dokazano brojnim medicinskim studijama.

I ove godine sastavni deo BELFIS-a biće i 13. Evropski fitnes kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše.

“Posebno osmišljen prostorni i tematski deo sajma fitnesa, velnesa i zdravlja biće i medicinska zona. Svi posetioci će besplatno moći da urade kompletno skeniranje opšteg zdravstvenog i fitnes statusa, antropometrijska merenja, kao i “cardio scan” koji olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca”, rekao je Bunić i posebno naglasio da će posetioci biti u prilici da isprobaju sve fitnes programe i razne grupne treninge.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar