Lepo je što će košarkaši Srbije imati podršku i na Filipinima.

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Polako je sve više srpskih navijača u Manili, stigao je i Filip Jeremić sa drugom Božidarom Obradovićem iz Beograda, prvo da bodre Južni Sudan.

Posle, naravno, spremni su da budu najglasniji u hali „Araneta“ kako bi nosili košarkaše Srbije do trijumfa nad Kinom, u 1. kolu B grupe od 14 časova po srpskom vremenu (20.00 po lokalnom).

PROČITAJTE JOŠ

Filip je iz Čačka i prati „orlove“ širom sveta već duže, ovaj put mu se pridružio i Božidar iz Beograda. Dolazak na Filipine sam po sebi je nesvakidašnje iskustvo…

„Teško je sada da se preračunamo kada smo krenuli i stigli. Bilo je naporno, ali je vredelo. Nadamo se da ćemo tako i na narednim prvenstvima nastaviti“, otkriva Filip ispred „Aranete“.

Boža objašnjava da je Manila zanimljiva na više načina.

„Nekako je pobrkan grad, u jednom trenutku su neboderi i hoteli, a u drugom favele. Velika je sparina i vlaga, ali svakako zanimljivo iskusiti, bez dileme“.

Obojica imaju istu želju do nokaut faze.

„Voleli bismo da ne bude neizvesno, sigurno će nas čekati Italijani u drugoj fazi, samo se nadamo da u grupama nećemo kiksnuti i da ćemo ići na Litvaniju ili Grčku u četvrtfinalu. To su nam protivnici po meri“, poručuje Filip, a Boža dodaje:

„Mislim da je polufinale realno, a odatle Bože moj“.

Saglasni su da smo najbolje igre i rezultate imali kada očekivanja nacije nisu bila najveća, što je i sada slučaj bio prilikom odlaska „orlova“ na Mundobasket.

„Mi možemo da obećamo navijanje, jako i do samog kraja. Nadamo se dobrom plasmanu“, kažu srpski navijači u Manili.

BONUS VIDEO Lepotice i veseli muzičari kao uvod za Srbiju na Mundobasketu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar