Foto: Printscreen Twitter / Clutchpoints

Jasno je da je nervoza bila velika, ali nije i reakcija morala da bude ovakva.

Denver Nagetsi su u petoj utakmici polufinala Zapada NBA lige pobedili Finiks Sanse sa 118:102. Nikola Jokić je upisao svoj deseti plej-of tripl-dabl sa 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Nagetsi su razliku napravili u prvoj i trećoj četvrtini, a meč je obeležio baš sukob pred kraj trećeg perioda.

Brus Braun, koji je ubacio 25 poena za Denver i bio pravi neočekivani junak u timu Majkla Melouna našao se pored grupe igrača Finiksa dok su oni bili u „hadlu“.

To se nije svidelo Džoku Lendejlu, nekadašnjem igraču Partizana, koji je probao da odgurne Brauna, ali se igrač Denvera nije dao. Lendejl je potom odgurnuo i Nikolu.

Jokić se našao u blizini, ali je delovao tu kao da želi da spreči potencijalne incidente, a kada je rukom malo dodirnuo Durenta, zvezda Finiksa ga je udarila laktom.

Jokić je umalo pao na parket, ali je uspeo da sačuva ravnotežu i to je bila varnica da pritrče i ostali igrači.

Majkl Meloun, trener Nagetsa brzo je prišao da smiri strasti, reagovalo je i obezbeđenje Sansa u „Bol areni“, a Jokić se smirio i sve je završeno tehničkim greškama za Brauna i Durenta.

KD je na kraju meč završio sa 26 poena, ali je izgubio nekoliko lopti, nije pogađao kako je navikao, pa Denver za dva dana u Arizoni može da prođe u finale zapadne konferencije.

BONUS VIDEO: Denver na krilima Jokića demolirao Finiks u petoj utakmici plej ofa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar