Mihailo Pavićević i Željko Obradović, Foto: ABA/Mornar-Brasko zlato/MEDIA Pro

Težak posao za Barane

Mihailo Pavićević, trener Mornara iz Bara, izneo je svoja očekivanja pred meč prvog kola ABA lige, u kom njegov tim gostuje Partizanu u ponedeljak od 19 sati.

,,Pripala nam je čast da mi u Beogradu otvorimo ABA sezonu sa aktuelnim šampionom. Ne treba trošiti reči o Partizanu, njih vodi najbolji trener svih vremena u Evropi. Izuzetno su kvalitetna ekipa, nemaju slabo mesto. Iskren da budem, nisam se mnogo bavio ekipom Partizana, kao ni moj stručni štab, fokus je bio na našem timu. U zaostatku smo sa vremenom, usresređeni smo na naš rad kako bismo što pre došli do nivoa koji je potreban za ABA ligu”, rekao je Mihailo Pavićević.

PROČITAJTE JOŠ:

Mornar je u kvalifikacijama za Ligu šampiona izgubio od španskog Obradoira sa 90:56.

,,Nažalost, ta prva zvanična utakmica je pokazala da smo još daleko od željenog nivoa. Sa te tačke gledišta mogu da kažem kako utakmica sa Partizanom ne dolazi u najboljem trenutku po nas. Nema šta da se bira, nema kukanja, moramo da koristimo svaki treninga da se uigramo, ovo je nova ekipa. Cilj je da pružimo što bolji otpor protiv Partizana i da tako korak po korak dižemo našu igru.”

Neće biti lako Baranima u beogradskoj Areni, koja bi trebalo da bude i te kako ispunjena.

,,Očekujem da damo sve od sebe i da se ne prepadnemo. To je moj savet igračima, da se ne prepadnu. Igramo u Štark areni, publika će doći da pozdravi novu ekipu Partizana i to moramo da prihvatimo. Možda je i dobro što nam sleduje prvo pa muško“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar